Sorin Bontea – Răzvan Fodor şi Ştefania – Speak se luptă în marea finală Asia Express Sezonul 3. Adda și Cătălin, eliminați

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/04/2020, 23:47
Sorin Bontea – Răzvan Fodor şi Ştefania – Speak se luptă în marea finală Asia Express Sezonul 3. Adda și Cătălin, eliminați
Adda și Cătălin au fost eliminați de la Asia Express. Sursa foto: Antena 1

Asia Express, unul dintre cele mai îndrăgite reality show-uri din televiziunea românească și-a desemnat finaliștii sezonului 3, intitulat sugestiv Drumul Comorilor. Este vorba despre carismaticii Sorin Bontea și Răzvan Fodor, care se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro cu echipa formată din Speak și viitorul său soț, Speak.

Anunțul a fost făcut de prezentatoarea Gina Pistol în momentul în care concurenții au încheiat cursa din cea de-a doua semifinală, ajungând la punctul de întâlnire.

Bătălie acerbă în finala Asia Express. Sorin Bontea și Răzvan Fodor se vor lupta cu Ștefania și Speak

Chiar dacă au finalizat traseul pe ultimul loc, perechea formată din prezentatorul TV și juratul show-ului culinar Chefi la cuțite, extrem de îndrăgită pe parcursul competiției, a avut parte de o surpriză de proporții. Cei doi au primit o cutie de lemn care conținea în interiorul său un verdict cât se poate de special.

Așa se facă că vor concura în ultima etapă, spre deosebire de Adda și Cătălin, pentru care moneda a fost roșie, ceea ce înseamnă că au părăsit automat Asia Express. Chiar dacă și-ar fi dorit să lupte pentru marele premiu, se consolează cu gândul că au trăit o experiență unică, demnă de povestit nepoților și pleacă mândri de parcursul avut în competiție.

Ce spun Adda și Cătălin despre certurile de la Asia Express

Chiar dacă au fost doi concurenți redutabili pe Drumul Comorilor, cei doi au avut parte și de critici din partea telespectatorilor. Asta pentru că și-au reproșat deseori greșelile făcute pe traseu, ajungând să se certe destul de aprins.

În ciuda tensiunilor, se bucură de o căsnicie frumoasă și se iubesc mai mult ca niciodată. Cât despre cei care îi judecă pentru comportamentul din timpul show-ului, Adda și partenerul său de viață nu dau prea multă importanță gurilor rele, pentru că „oamenii pot vorbi, nu-i putem opri, nici nu încercăm”.

Din păcate, a devenit un obicei să critici oamenii, mai ales când nici nu-i cunoșţi. Ăsta e primul impuls. E adevărat că și noi o facem de multe ori, conștient sau inconștient. Eu și Cătălin avem o poveste de dragoste cu un strop sau mai bine zis, cu un butoi mare de nebunie.

Ne rezolvăm problemele pe moment, chiar dacă ne certăm. Suntem două pietre tari și suntem foarte încăpățânați. Ceea ce contează este că nu ținem supărarea! Avem niște reguli. Ne certăm, discutăm, ne pupăm și ne împăcăm.

Nu există să dormim separat sau supărați sau să nu vorbim deloc. Oamenii pot vorbi, nu-i putem opri, nici nu încercăm. Noi suntem foarte fericiți cu iubirea noastră, suntem mândri că avem o dragoste atipică, cum ar putea spune unii, însă noi știm cel mai bine ce se află în inimile noastre și atât contează, cel puțin pentru noi doi”, a declarat îndrăgita artistă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×