Cine a câștigat Asia Express 2, de la Antena 1. Premiu de 30.000 de euro

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 12:27
Cine a câștigat Asia Express 2, de la Antena 1. Premiu de 30.000 de euro GALERIE FOTO
Cine a câștigat sezonul 2 din Asia Express? Cineva din interior a dat pontul cel mare

Un om din interior a dezvăluit cine a fost arele câștigător al emisiunii Asia Express din sezoul 2! În mult așteptata finală au ajuns, după bătălii intense, Ruby și iubitul ei și coregrafii Bogdan Boantă și Cocuța. Din cele zvonite, premiul de 30.000 de euro a ajuns în buzunarele celor din urmă menționați, conform libertatea.ro. Cei doi au devenit foarte cunoscuți în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”, de la PRO TV, unde ambii au fost coregrafi, dar, Bogdan a fost inițial concurent.

Cine a câștigat Asia Express 2? Cineva a dezvăluit totul

Un om din interior a dezvăluit că Bogdan și Cocuța ar fi câștigat marea competiție Asia Express 2, de la Antena 1. Show-ul este extrem de greu și necesită nervi de oțel. Toți concurenții care au apărut la emisiuni și au povestit despre unica experiență din India au spus că nu se așeptau niciodată să fie atât de greu. Condițiile sunt precare, mâncarea nu este destulă, iar probele au nevoie atenție și vigilență pentru a putea fi depășite. 

„Suntem triști tare, noi am crezut că o să ne distrăm, o să râdem, dar suntem epuizați, fără haz, loviți. Cine crede că show-ul ăsta este făcut doar pentru a da bine la TV se înșală amarnic. E greu tare de tot”, a povestit Cocuța. „Totul e greu, dar să ne găsim cazare și mâncare e superdificil. Cum să te duci la un om acasă și să îi zici să te lase să dormi cu el în casă? Ne e dor de haine curate”, spunea Bogdan Boantă când încă se afla la emisiune.

Un om din interior a dezvăluit că Bogdan Boantă și Cocuța ar fi câștigar marea competiție Asia Express 2
Un om din interior a dezvăluit că Bogdan Boantă și Cocuța ar fi câștigar marea competiție Asia Express 2

Anca Sigartău și Teodor, ultimii eliminați

Din păcate, Anca Sigartău și fiul său, Teodor, au părăsit competiția. Aceștia au pierdut cursa pentru ultima șansă la care au participat alături de Jojo și Paul Ipate. ”A fost cu bune și cu rele, o experiență extraordinară, indiferent de greutăți. Toți avem momentele în care suntem obosiți și e o competiție grea. Dar amândoi știam că puteam merge mai departe. Nu suntem o echipă de doi lei”, a declarat Anca Sigartău.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×