Imagini nemaivăzute cu Adda și Cătălin de la Asia Express. Cum a fost îmbrăcată artista în ziua nunții VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/04/2020, 10:39
Imagini nemaivăzute cu Adda și Cătălin de la Asia Express. Cum a fost îmbrăcată artista în ziua nunții VIDEO

Adda și Cătălin s-au căsătorit din dragoste, chiar dacă acum se ceartă în fiecare ediție din show-ul „Asia Express” difuzat la Antena 1. Cântăreața și soțul ei au împlinit recent 5 ani de la cererea în căsătorie, iar artista a ținut să povestească cum a decurs aceasta, dar și unde a avut loc.

Adda și Cătălin, imagini inedite din ziua nunții lor

Cântăreața și soțul ei Cătălin sunt aspru criticați de telespectatorii care urmăresc emisiunea „Asia Express” pentru limbajul pe care Adda îl folosește, dar cu toate acestea cuplul se iubește enorm, dovadă că sunt căsătoriți de mai bine de 5 ani și au un băiețel împreună.

Blondina a povestit recent cum a decurs cererea în căsătorie, dar și cum și-a dat seama că iubitul ei Cătălin avea să-i ceară mâna. Au trecut 5 ani de la această cerere inedită, iar Adda și Cătălin se iubesc mai mult ca niciodată și pare că nimic nu stă în calea fericirii lor.

Cum a decurs cererea în căsătorie pentru Adda și Cătălin

„Acum 5 ani, exact pe 12 aprilie, mergeam la țară, la bunicii mei, iar Cătă se purta un pic ciudat, ca și cum mi-ar fi ascuns ceva. Jihadda, nebunadda, cum mă știți, m-am prins imediat că ceva se întâmplă și l-am luat tare spunându-i: Tu mi-ai luat inel.

El s-a blocat. Am deschis torpedoul și ce credeți, cutiuța era acolo. De emoție și de bucurie i-am zis că nu îmi pasă cum se întâmplă, dar să oprească mașina unde se poate și să mă ceară, că nu mai pot aștepta”, a povestit artista, informează libertatea.ro. 

De asemenea, Adda a mărturisit că a stricat cererea în căsătorie pentru că era nerăbdătoare să fie cerută. Cântăreața a declarat că soțul ei i-a cerut mâna undeva pe câmp, în zgomotul motoarelor tractoarelor care lucrau la momentul respectiv.

În ciuda faptului că vedeta nu a auzit nimic din ce a spus Cătălin, răspunsul ei a fost foarte hotărât. Concurenta de la „Asia Express” nu a stat deloc pe gânduri și a răspuns răspicat „Da”.

„El a vrut să creeze un moment frumos, pe scenă, la un concert. Evident că eu am stricat totul. Așa că a oprit mașina între două sate, efectiv în câmp, pe marginea unui șanț. 

Am ieșit amândoi din mașină, el s-a pus în genunchi și, în timp ce rostea întrebarea aia, au trecut două tractoare pe lângă noi.

Eu nu am auzit ce spunea, dar răspundeam întruna DA, DA, DA. Cerere în căsătorie ca asta nu a avut nimeni.

Și asta, pentru că nimeni nu-i ca noi. Și, întotdeauna când ne amintim cum s-a întâmplat, râdem cu lacrimi”, a mai povestit artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×