Probleme mari la Asia Express. Adda a fost aproape să cedeze. Concurenta a izbucnit în lacrimi: „Nu mai pot”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/03/2020, 10:21
Probleme mari la Asia Express. Adda a fost aproape să cedeze. Concurenta a izbucnit în lacrimi: „Nu mai pot”
Cântăreața Adda a suferit un atac de panică în timpul competiției Asia Express. Sursa foto: captură video a1.ro

Competiția Asia Express nu este una pentru oamenii slabi și lipsiți de înger. Cântăreața Adda a simțit pe propria piele ce înseamnă pericolul din timpul probelor și a suferit un atac de panică chiar în timp ce se afla în caiac spre următoarea destinație din show-ul de la Antena 1.

Artista Adda a suferit un atac de panică la Asia Express în timpul unei probe

Adda a trecut prin emoții intense în cea de-a zecea ediție a show-ului „Asia Express” de la postul de televiziune Antena 1. Artista face echipă cu soțul ei Cătălin, iar acest lucru pare că a ajutat-o enorm în timpul unei probe cu caiacul. Cântăreața a înjurat la fiecare vâslitură și a suferit un atac de panică.

„La un moment dat m-am gândit la Alex. L-am salvat în memoria și am zis gata! Îmi era foarte frică. Am un copil de crescut!”, a declarat artista despre proba pe care a avut-o de urmat pentru următoarea destinație și părăsirea insulei „Drumul Patimilor”.

„Știam că o să mă clatin foarte tare. Știam că eu nu știu să vâslesc. Mă gândeam că se răstoarnă barca, că o să mă lovesc la cap. De Cătă nu îmi făceam griji pentru că era super stăpân pe situație”, a mai mărturisit vedeta după încheierea probei cu caiacul.

Adda și Cătălin au terminat proba cu brio

„Simțeam că o să mă sufoc și că leșin. Simțeam… aveam impresia că îmi înghit limba la un moment dat. Încercam să vorbesc și simțeam că nu pot să respir”, a continuat Adda destăinuirile despre experiența care a marcat-o în timpul competiției din emisiunea „Asia Express”.

Echipa formată din cântăreață și partenerul ei de viață a demonstrat încă o dată că este una sudată bine și care reușește să ducă la capăt fiecare probă oricât de grea ar fi aceasta. Adda a trecut peste emoțiile și gândurile despre apa învolburată mulțumită lui Cătălin care a susținut-o necondiționat și a încurajat-o în fiecare secundă.

„Adda ascultă-mă ce spun: ai vesta pe tine. E totul sub control, stai liniștită, te rog mult Calmează-te, te rog! Liniștește-te Adda! Ai vestă pe tine știi să înoți, nu este apa adâncă, crede-mă”, și-a încurajat Cătălin frumoasa soție.

Și alte echipe au avut probleme la proba cu caiacul, la Asia Express

Nici echipa Alex Abagiu și Radu nu a fost lipsită de evenimente neplăcute. Celor doi prieteni le-a fost frică de asemenea, să traverseze insula cu ajutorul caiacului, dar au reușit în cele din urmă să termine cursa pentru eliminare, în ciuda faptului că echipa lor s-a clasat pe ultimul loc.

„Mi-a fost foarte frică pentru că practic trebuia să mergem noi doi, singuri, în larg și să trecem de pe o insulă pe alta fără niciun fel de ajutor. Fără barcagiu, doar noi doi. Noi am mai declarat… nu suntem cei mai buni înotători”, a spus Radu.

„Am conștientizat că distanța era de trei ori mai mare decât o vedeam noi din vârful muntelui. Vâslind spre insula cealaltă ni se părea o eternitate și în egală măsură, vedeam valuri de apă care veneau dintr-un sens care nu ne-ar fi ajutat în niciun fel”, a completat Alex Abagiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×