Sora mai mare a Lidiei Buble are o frumusețe răpitoare. Ce face și cu ce se ocupă Estera

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
16/04/2020, 18:49
Sora mai mare a Lidiei Buble are o frumusețe răpitoare. Ce face și cu ce se ocupă Estera
Sora Lidie Buble, frumusețe răpitoare. Sursă foto: Instagram

Estera, sora mai mare a Lidiei Buble, este considerată sosia Angelinei Joile. Estera este make-up artist și trăiește în Austria, împreună cu soțul și copiii. Iubita lui Răzvan Simion are cu ce se mândri.

Estera, sora Lidie Buble, frumusețe răpitoare

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă cu 11 copii, patru fete și cinci băieți. În copilărie, a suferit din pricina sărăciei, iar acum, artista are grijă să nu le lipsească nimic părinților și fraților. Lorena, sora mai mică, este preferata ei. Sunt extrem de apropiate, mai ales că și ea locuiește la București.

Estera, însă, sora mai mare a Lidiei, este de-o frumusețe răpitoare. Locuiește în Austria, este căsătorită, are doi copii și lucrează ca make-up artist. Acum, în perioada de izolare, face demostrații de machiaj de acasă și face plimbări scurte în jurul casei, împreună cu familia.

Estera, mesaj emoționant pe Instagram

Astăzi am ieșit cu copiii puțin în natură, să luăm, la propriu, o gură de aer proaspăt. Copiii au fost super încântați de această mini excursie. Cred că aceste vremuri ne-au ajutat să apreciem mai mult lucrurile mărunte, plimbările în natură, timpul petrecut cu familia”.

„Dumnezeu ne-a binecuvântat cu așa multe lucruri, care nu, nu ni se cuvin pentru că suntem noi  “șmecheri” sau bogați sau oameni buni, nu….ci pentru că așa a vrut Dumnezeu să ne arate bunătatea Lui față de noi. Voi ce activități aveți în această perioadă?”, asta a scris Estera Buble, zilele trecute, pe contul ei de Instagram.

Estera Buble și-a început cariera de make-up artist în Arad, dar acum locuiește în Austria, cu soțul ei și cu cei doi copii ai lor. Estera este deseori comparată cu celebra artistă de la Hollywood, Angelinei Jolie. Cele două seamănă ca două picături de apă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×