Lidia Buble nu exclude venirea pe lume a unui bebe înainte de căsătorie: ”Eu zic că da”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/04/2020, 13:34
Lidia Buble nu exclude venirea pe lume a unui bebe înainte de căsătorie: ”Eu zic că da”
Cântăreașa Lidia Buble nu exclude conceperea unui copil în perioada de izolare. Sursa foto: Instagram.com

Relația amoroasă dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a stârnit numeroase controverse, însă în ciuda acestora cei doi își văd în continuare de viața lor și se gândesc tot mai mult la planurile de viitor. Cunoscuta cântăreață a vorbit despre venirea pe lume a primului ei copil, mai ales că perioada aceasta stă mai mult cu iubitul ei.

Lidia Buble și-ar dori să rămână însărcinată cu iubitul ei Răzvan Simion

Lidia Buble și iubitul ei Răzvan Simion au ocazia să petreacă mai mult timp împreună de când a început pandemia de coronavirus. Frumoasa blondină a vorbit în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV despre posibilitatea venirii pe lume a unui bebeluș și a mărturisit că nu exclude acest lucru.

Cântăreața nu spune „Nu” atunci când vine vorba despre copii, în ciuda faptului că înainte declara că primul pas pe care-l va face va fi ca Răzvan Simion să-i cunoască părinții și apoi să facă nunta. Se pare că artista și-a schimbat planurile și se gândește tot mai des la conceperea unui bebeluș, mai ales acum de când stă acasă din cauza coronavirusului.

Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem”, a spus iubita prezentatorului de la Antena 1, relatează cancan.ro.

Cântăreața și iubitul ei petrec perioada de izolare împreună

„Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară.

Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a completat Lidia Buble.

Artista și Răzvan Simion petrec tot mai mult timp împreună de când a fost nevoită să-și anuleze concertele. Chiar dacă gurile rele au spus de nenumărate ori că cei doi s-au despărțit, Lidia Buble și iubitul ei sunt foarte apropiați și nu ratează nicio ocazie de a-și mărturisi sentimentele.

De când stă numai în casă cântăreața a renunțat la inhibiții și la cele mai multe dintre haine. Îndrăgita artistă și-a delectat fanii din mediul online cu o serie de imagini incendiare, așa cum numai iubitul ei Răzvan Simion o vede.

Blondina pozează adesea numai în lenjerie intimă făcând tot felul de lucruri, savurând o ciocolată în dormitor, făcând reclamă la un telefon sau pur și simplu arătându-le fanilor care este ritualul ei de îngrijire a pielii mâinilor. Și unde mai pui că artista este răsplătită cu numeroase inimioare și mesaje din partea fanilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×