Ce fac Lidia Buble și Răzvan Simion în izolare. Îndrăgita cântăreață a recunoscut ce se întâmplă, de fapt, între ei

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/04/2020, 09:57
Ce fac Lidia Buble și Răzvan Simion în izolare. Îndrăgita cântăreață a recunoscut ce se întâmplă, de fapt, între ei
Ce fac Lidia Buble și Răzvan Simion în izolare. Îndrăgita cântăreață a recunoscut ce se întâmplă, de fapt, între ei. Sursa foto: Instagram.com

Lidia Buble (26 de ani) și Răzvan Simion (39 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și sunt tot mai hotărâți să ducă relația de dragoste mai departe. Cei doi petrec mai mult timp împreună de când sunt în izolare și se bucură din plin de această perioadă.

Lidia și iubitul ei Răzvan Simion, fericiți în izolare. Ce activități au cei doi

Cântăreața Lidia Buble și prezentatorul Antena 1 Răzvan Simion sunt izolați împreună și se distrează de minune. De când stau acasă cei doi au tot felul de activități diverse și se înțeleg mai bine ca oricând. Artista a povestit într-un interviu pentru click.ro care sunt activitățile pe care le desfășoară alături de iubitul ei.

„Suntem izolați împreună, bineînțeles! (râde) Noi avem activități diverse, de la gătit împreună, vizionat serialele preferate, până la relaxat pe terasa casei noastre. Și, nu în ultimul rând, ne petrecem mai mult timp acum, alintându-ne și răsfățându-ne”, a mărturisit vedeta, potrivit sursei menționate anterior.

Artista este liniștită și împlinită alături de iubitul ei

Blondina își ocupă timpul liber gătind alături de Răzvan Simion, citind sau luând lecții de canto. Lidia Buble nu uită nici de sport și alocă timp pentru această activitate în fiecare zi. De asemenea, artista a subliniat faptul că profită de această perioadă pentru a se relaxa și a-și încărca bateriile.

„Exceptând pauza de evenimente, eu sunt de părere că nu m-a afectat, ci mi-a oferit și oferă timp pentru mine și relația pe care o am. Această perioadă este una prielnică, pentru că mă pot relaxa, citi, face lecțiile de canto și ideile de noi piese fără a fi presată de timp.

Mai mult de atât, îmi aloc timp pentru sport, aproape zilnic, gătesc tot felul de bunătăți. Recent, am preparat prăjitura Raffaello, învățată de la mama mea, dulcele meu preferat pe care mi-l făcea, când mergeam acasă”, a completat Lidia Buble.

Lidia Buble nu se teme de coronavirus și mărturisește că are moralul ridicat indiferent de situație. Cântăreața se bucură de timpul petrecut alături de prezentatorul TV și nu exclude ca la finalul acestei izolări să fie trei, așadar Lidia are planuri mari legat de relația cu Răzvan Simion.

Totodată, cântăreața a mai spus că iese extrem de rar din casă și asta numai pentru a merge la cumpărături. Lidia Buble respectă măsurile impuse de autorități și se ocupă mai mult de cariera sa muzicală. Artista a mărturisit că urmează să lanseze curând o piesă nouă, o surpriză pentru fanii săi.

„După cum mă știți, eu sunt o persoană cu un moral ridicat, orice ar fi. Așa sunt și acum, pentru că iau izolarea ca timpul pe care nu l-am avut, pentru a-l petrece în liniște, acasă, alături de iubitul meu.

Ies rar, atunci când trebuie să mai cumpăr anumite alimente necesare. În rest, respect regulile impuse și stau cuminte în casă și ies prin curte, la aer, soare”, a mai povestit vedeta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×