Sora mai mare a Gabrielei Firea, Nela Vica Vrânceanu, lucrează în cadrul primăriei din Voluntari

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
11/01/2020, 17:27
Sora mai mare a Gabrielei Firea, Nela Vica Vrânceanu, lucrează în cadrul primăriei din Voluntari
Unde lucrează Nela Vica Vrânceanu, sora mai mare a Gabrielei Firea *foto: ziuanews.ro

Gabriela Firea a avut grijă de surorile ei. După ce în spațiul public a apărut informația că Angelica Cobzaru, sora mai mica a primarului Capitalei, lucrează la Garda de Mediu, noi informații au apărut și despre sora ei mai mare, Nela Vica Vrânceanu.

Astfel, Nela Vica Vrînceanu lucrează ca director la o instituție condusă chiar de către cumnatul ei, primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Unde lucrează Nela Vica Vrânceanu, sora mai mare a Gabrielei Firea

Nela Vica Vrânceanu, sora mai mare a Gabrielei Firea, a fost numită în 2018 director executiv la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari, după ce anterior a fost inspector principal.

Se pare însă că Nela nu a reușit să o ducă la fel de bine ca sora ei mult mai celebră. În declarația sa de avere completată în 2018, de încetare a mandatului în funcția de președintele al Consiliului de Administrație la Green City Voluntari SA, Nela a declarat că a încasat în anul fiscal anterior venituri totale de 13.804 lei de la Tudor-Imob SRL, Euro Apavol SA și Direcția Asistență Socio-Medicală Voluntari. Ea a declarat atunci și că este administrator al Beautiful Fashion SRL.

De asemenea, Nela Vica Vrînceanu a cumpărat în 2015 un apartament de 58 de metri pătrați în Voluntari și în 2011 un apartament de 56 de metri pătrați în municipiul Bacău. În iulie 2017 s-a împrumutat cu 90.000 de euro, credit scadent în 2022, potrivit buletinul de Ilfov.

Cealaltă sora din trio-ul Vrânceanu a lucrat tot la stat, la Garda de Mediu

Scandalul care a avut loc cu privire la poluarea din București între primarul general al Capitalei, Gabriela Firea și ministrul Mediului, Costel Alexe, a avut și o victimă colaterală. Astfel, Alexe a demis-o din funcție pe comisarul general al Gărzii de Mediu, Gabriela Dolojan.

Ei bine, directorul de cabinet al lui Dolojan era tocmai cealaltă soră a Gabrielei Firea, Angelica Cobzaru. În momentul în care Dolojan a fost demisă, și Cobzaru și-a pierdut locul de preț din organigrama statului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×