Sora mai mare a Gabrielei Firea, Nela Vica Vrânceanu, lucrează în cadrul primăriei din Voluntari

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
11/01/2020, 17:27
Sora mai mare a Gabrielei Firea, Nela Vica Vrânceanu, lucrează în cadrul primăriei din Voluntari
Unde lucrează Nela Vica Vrânceanu, sora mai mare a Gabrielei Firea *foto: ziuanews.ro

Gabriela Firea a avut grijă de surorile ei. După ce în spațiul public a apărut informația că Angelica Cobzaru, sora mai mica a primarului Capitalei, lucrează la Garda de Mediu, noi informații au apărut și despre sora ei mai mare, Nela Vica Vrânceanu.

Astfel, Nela Vica Vrînceanu lucrează ca director la o instituție condusă chiar de către cumnatul ei, primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

Unde lucrează Nela Vica Vrânceanu, sora mai mare a Gabrielei Firea

Nela Vica Vrânceanu, sora mai mare a Gabrielei Firea, a fost numită în 2018 director executiv la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari, după ce anterior a fost inspector principal.

Se pare însă că Nela nu a reușit să o ducă la fel de bine ca sora ei mult mai celebră. În declarația sa de avere completată în 2018, de încetare a mandatului în funcția de președintele al Consiliului de Administrație la Green City Voluntari SA, Nela a declarat că a încasat în anul fiscal anterior venituri totale de 13.804 lei de la Tudor-Imob SRL, Euro Apavol SA și Direcția Asistență Socio-Medicală Voluntari. Ea a declarat atunci și că este administrator al Beautiful Fashion SRL.

De asemenea, Nela Vica Vrînceanu a cumpărat în 2015 un apartament de 58 de metri pătrați în Voluntari și în 2011 un apartament de 56 de metri pătrați în municipiul Bacău. În iulie 2017 s-a împrumutat cu 90.000 de euro, credit scadent în 2022, potrivit buletinul de Ilfov.

Cealaltă sora din trio-ul Vrânceanu a lucrat tot la stat, la Garda de Mediu

Scandalul care a avut loc cu privire la poluarea din București între primarul general al Capitalei, Gabriela Firea și ministrul Mediului, Costel Alexe, a avut și o victimă colaterală. Astfel, Alexe a demis-o din funcție pe comisarul general al Gărzii de Mediu, Gabriela Dolojan.

Ei bine, directorul de cabinet al lui Dolojan era tocmai cealaltă soră a Gabrielei Firea, Angelica Cobzaru. În momentul în care Dolojan a fost demisă, și Cobzaru și-a pierdut locul de preț din organigrama statului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×