Sora Denisei Răducu, dezvăluiri la doi ani de la moartea cântăreței: ”Doar fetițele mă mai țin pe linia de plutire”

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/07/2019, 12:11
Sora Denisei Răducu, dezvăluiri la doi ani de la moartea cântăreței: ”Doar fetițele mă mai țin pe linia de plutire”
Sora Denisei Răducu, Adelina nu a putut ajunge la parastasul de 2 ani al regretatei artiste care a murit la vârsta de 27 de ani. Sursa foto: realitatea.net

Denisa Răducu a murit în urmă cu doi ani după ce a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular. Boala cumplită a evoluat foarte repede, iar după doar cinci luni, pe 23 iulie 2017 manelista s-a stins din viață. Sora Denisei Răducu, Adelina nu poate trece peste moartea cântăreței și spune că singurul lucru care o meține pe linia de plutire sunt cele două fetițe.

Adelina nu a ajuns în țară pentru comemorarea a doi ani de la moartea surorii sale Denisa Răducu

Adelina, sora Denisei Manelista trăiește în Spania alături de soțul și cele două fetițe. Adelina nu se poate consola cu pierderea îndrăgitei artiste, mai ales că nu a reușit să ajungă în țară la parastasul de doi ani, dar nu a uitat-o pe sora mai mică și i-a cinstit memoria dând de pomană mâncarea preferată de artistă. Chiar dacă au trecut doi ani de la moartea Denisei Răducu, sora și familia ei nu reușesc să treacă peste durerea și rănile pierderii artistei.

„Nu am reușit să venim la parastasul de doi ani. Nu știm când vom ajunge în România, este destul de greu, avem niște probleme, acum, în Spania. Doar asta nu înseamnă că am uitat-o vreo clipă pe Denisa. În fiecare dimineață, în fiecare seară, mă gândesc la ea. Era parte a sufletului meu și a rămas acolo, nu mă pot împăca nici acum cu gândul că ne-a fost răpită”, a declarat Adelina, sora Denisei Manelista pentru wowbiz.ro.

Adelina locuiește în Spania și nu a putut ajunge la parastasul de 2 ani
Adelina nu poate trece peste moartea surorii sale Denisa Răducu. Sora manelistei spune că doar cele două fetițe o mențin pe linia de plutire. Sursa foto: lifestyle.bzi.ro

Adelina nu poate trece peste moartea Denisei și declară că doar fetițele o ”țin pe linia de plutire”

„Mă gândesc că, deja, au trecut doi ani de când nu mai este lângă mine. Doar că mie, acești doi ani, mi s-au părut mai grei ca niciodată. Îmi lipsește de o eternitate deja… Uneori simt că mai bine mă duceam eu, nu Denisa… Doar fetițele reușesc să mă mai țină pe linia de plutire, mai ales că nici ele nu au uitat-o. Când mă văd plângând, ele știu că o fac din cauză că nu o am pe Denisa lângă mine, că mă gândesc la ea, la discuțiile pe care le aveam cu ea și, atunci, mă pun să le povestesc despre ea. Și, chiar dacă plâng, îmi aduc aminte cu drag de momentele când, mici fiind, stăteam de vorbă, ne făceam planuri, știam că noi vom fi de nedespărțit. Doar o soartă crudă, doar un destin îngrozitor, ne-a făcut să ne despărțim. Dar eu știu că mă veghează de acolo, de Sus, că are grijă de mine și de familia pe care a lăsat-o în urmă”, a mai declarat sora Denisei Răducu.

Adelina a povestit năzdrăvăniile pe care le făcea în copilărie cu sora sa mai mică Denisa. Sora artistei a mai spus că Denisa era preferata părinților și era foarte protejată fiind mai mică. „Chiar dacă eram mai mare, eu nu aveam nicio şansă în faţă ei. Ea era protejată oricum, era preferată părinţilor şi, de multe ori, ne mai şi băteam. Dar tot eu pierdeam, ea era mai dolofanică şi era foarte căpoasă. Tot ea mă bătea, iar apoi tot eu eram cea certată. Dar, chiar dacă pe atunci mă supărăm, îmi trecea imediat, că venea şi se prostea pe lângă mine, mă făcea să râd, îmi cânta şi îmi dispărea orice urmă de supărare. Ne iubeam mult, eu o adoram. De când a dispărut, mi-a luat jumătate din suflet cu ea”, a povestit Adelina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×