Ce aniversare tristă! Mama Denisei Răducu a împlinit 53 de ani

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/07/2019, 09:52
Ce aniversare tristă! Mama Denisei Răducu a împlinit 53 de ani GALERIE FOTO
Mama Denisei Răducu nu poate trece peste pierderea fiicei sale Sursa foto: wowbiz.ro

Mama Denisei Răducu a împlinit în weekend-ul care tocmai a trecut 53 de ani. Doamna Geta Dovleac a fost sărbătorită de familie acasă, la Drăgășani. Petrecerea a fost una restrânsă și modestă având în vedere că mama Denisei este în continuare afectată de moartea fiicei sale. Denisa Manelista a murit la vârsta de doar 27 de ani în urma unui cancer.

Mama manelistei Denisa a împlinit 53 de ani. Femeia a fost sărbătorită la Drăgășani

Mama Denisei Răducu a împlinit în urmă cu câteva zile 53 de ani. Geta Dovleac, mama manelistei, a fost sărbătorită în casa de la Drăgășani, dar nu s-a exagerat cu petrecerea. Doamna Geta nu și-a revenit după moartea fiicei sale. Denisa a murit la cinci luni după ce a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular, la vârsta de 27 de ani, pe 23 iulie 2017. Cântăreața a slăbit foarte mult în ultimele luni de viață, era numai piele și os și ajunse să cântărească numai 23 de kilograme.

„Când a murit Denisa, a murit şi inima mea. Este o nedreptate că ea s-a dus. Mi-aş da şi viaţa să o aduc înapoi. Abia aştept să mă duc la ea. Vă zic sincer, este singurul lucru pentru care mă rog, să mor”, a spus Geta Dovleac. Vestea morții artistei i-a îndurerat pe fanii Denisei, dar și pe localnicii din Ștefănești, localitatea natală a artistei.

 „Le-am zis să mă îngroape lângă Denisa, să fiu cu ea pentru eternitate. Voi lua cu mine doar câteva obiecte, le-am zis ce să îmi pună în sicriu, lucrurile Denisei toate”, a mai spus mama Denisei, plângând, potrivit click.ro. 

Geta Dovleac a împlinit în weekend-ul trecut 53 de ani
Mama Denisei Răducu nu poate trece peste pierderea fiicei sale
Sursa foto: kanald.ro

Geta Dovleac nu mai vede rostul vieții

Mama Denisei nu poate trece peste pierderea fiicei sale. Geta Dovleac se gândește mereu la Denisa, se uită LA fotografiile cu ea și abia așteaptă să se întâlnească din nou în Ceruri. Femeia a spus că nu își mai ia tratamentul. „Mă duc după ea, nu vreau să îmi iau tratamentul! E am proteze de șapte ani, la amândouă picioarele și am stat în mașina aia de funebre, înghesuită, jos și când m-am ridicat mi-au sărit amândouă. Eu vreau să mă duc după ea. Mi-e dor de ea, nu pot să mai trăiesc. Eu sunt cea mai terminată femeie de pe lume. Am tablouri peste tot cu ea. M-am uitat și la înmormânatare, mi-au dat multe pastile să mă liniștesc.”, a declarat Geta Dovleac, conform libertatea.ro.

„De multe ori am visat-o, îmi spunea: «Mamă, stai liniştită că nu mă mai doare nimic». A avut o boală galopantă, când i-au descoperit tumorile mi-au spus că are gradul 4 de metastaze. La Viena mi-au spus: «Iubiţi fata asta ca atunci când o aveaţi în burtă că nu o veţi mai avea». Vă daţi seama ce am simţit. Vă mulţumesc că vă amintiţi de Denisa. Îmi spune în vis: «Mamă, ştii rochiţa aia albă. Dă-mi rochiţa aia, că am nevoie de ea». M-am dus şi am dat-o de pomană. Eu sunt cea mai terminată femeie de pe lume, am avut un înger de copil.”, a mai spun mama Denisei Răducu. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×