Sora Ancăi Pop, mesaj răvășitor după tragedie: „Te voi iubi mereu”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/12/2018, 18:04
Sora Ancăi Pop, mesaj răvășitor după tragedie: „Te voi iubi mereu”
Sora Ancăi Pop a lăsat un mesaj răvășitor după tragerie

Sora Ancăi Pop a lăsat un mesaj răvășitor după tragerie. În cursul zilei de marți, 18 decembrie, Anca Pop a încetat din viață. Cântăreața a murit înecată după ce a derapat și a căzut cu mașina în Dunăre. Totul s-a petrecut în zona ciaductului Svinița.

Artista mergea spre casă, la părinții ei, în Moldova Veche, când destinul a hotărât altceva pentru ea. Astfel, viața sa s-a încheiat pe DN 57, la câțiva kilometri de casă. Aceasta, în vârstă de 33 de ani, a fost găsită în interiorul automobilului, după ce sora sa a alergat autoritățile.

Sora Ancăi Pop a postat un mesaj răvășitor după tragedie

Purtătorului de cuvânt al Companiei Naționale pentru Administrația Infrastructurii Rutiere, a expus posibilele cauze ale accidentului mortal. ”În zona unde a avut loc accidentul, pe clisura Dunării, în ultimii 6-7 ani nu a avut loc niciun accident. Deci, nu este un punct cu risc de accidente, un punct negru cum se numeşte tehnic.

Sora Ancăi Pop, mesaj răvășitor după tragedie:
În cursul zilei de marți, 18 decembrie, Anca Pop a încetat din viață

Maximum 1.000 de autovehicule trec zilnic pe acest drum, este un drum foarte puţin circulat. În plus, la momentul producerii accidentului, drumul era curat, inclusiv cu material antiderapant, chestiune constatată de Poliţie, care a venit la locul accidentului şi care a consemnat în raport. În zona de acolo, este o curbă lină, aproape o linie dreaptă, deci configuraţia drumului nu reprezintă risc de accident”, a spus Alin Șerbănescu.

Sora Ancăi Pop, mesaj răvășitor după tragedie:
Cântăreața a murit înecată după ce a derapat și a căzut cu mașina în Dunăre

După cele întâmplate, sfâșiată de durere, sora Ancăi a postat un mesaj, pe o rețea de socializare, pentru sora sa. ”Ai fost o nebună! Te iubesc și te voi iubi mereu, frumoasa mea! Ai trăit cât un om într-o mie de vieți!”, a scris Tina Pop pe contul său personal de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×