Sora Ancăi Pop a recuperat bagajul pierdut în Dunăre, în ziua în care a murit! Ce a găsit

în Stiri mondene
21/05/2019, 15:04
Sora Ancăi Pop a recuperat bagajul pierdut în Dunăre, în ziua în care a murit! Ce a găsit GALERIE FOTO
Sora cântăreței, Lina Pop, a găsit în apele Dunării bagajele surorii mai mari Sursa foto: Google.com

Cântăreața, Anca Pop (33 de ani), a murit în urmă cu cinci luni după ce mașina pe care o conducea a derapat și a ajuns în apelele Dunării. Artista era în drum spre părinții ei din Moldova Nouă când autoturismul a derapat din cauza poleiului, în zona localității Svinița, din județul Mehedinții. Se pare că, apelele Dunării au scos la iveală cele două geamantane ale cântăreței.

Lina Pop, sora artistei a recuperat din apele Dunării două geamantane. Ce a găsit în ele?

Tina Pop, sora mai mică a cântăreței a fost cea care a anunțat autoritățile din Mehedinți după ce aceasta nu i-a răspuns la telefon. Oamenii legii care s-au ocupat de caz au declar că, Anca Pop avea centura pusă când a plonjat cu mașina în apele Dunării. Artista trebuia să ajungă acasă, la familie pentru a petrece sărbătorile de iarnă.

„Pe 16 mai, la fix 5 luni de la accidentul Ancăi, am fost contactată de poliția din Sviniţa. A scăzut nivelul Dunării și i-au zărit în apă portofelul și laptopul. Am fost să le recuperez, după care am mers la Dunăre să mai caut. Văzusem la știri un geamantan mov, luat de apă, pe care eu nu îl aveam. Am găsit faimosul geamantan, plus multe alte lucruri. Incredibil cum se păstrează unele lucruri chiar și după cinci luni de stat sub apă. Incredibil cum tot bagajul a rămas totuși acolo, după cinci luni de zăpada, ploi și vânt, într-o apă curgătoare”, a povestit sora cea mică a artistei.

Polițiștii au reușit să găsească doar portofelul și laptopul regretatei artiste. Lina Pop nu s-a împăcat cu dispariția surorii sale și a făcut propriile căutări. Ea a găsit în Dunăre două geamantane cu haine, bagajele surorii sale. ,,Lucrurile le-am pescuit noi de pe fundul Dunării. Nici nu se vedeau pentru că apa este tulbure. Faptul că domnul polițist a găsit laptopul și portofelul, pe care mi l-a dat cu bani în el, m-a făcut să merg să mai caut, pentru că știam sigur că mai există lucruri. Geamantanul mov a fost ticsit cu haine împachetate frumos. Eu am intrat în apă cu un cârlig să trag ce simt de pe fundul apei. Am mai găsit încă un geamantan, despre care nu știam, acolo erau lucrurile ei pentru șederea la Moldova Nouă.”, a completat Lina Pop.

I s-a îndeplinit ultima dorință
Cântăreața Anca Pop a murit în urm aunui accident auto și a căzut cu mașina în Dunăre
Sursa foto: Google.com

Ultima dorință a artistei i-a fost îndeplinită

Cântăreața, Anca Pop, iubea Dunărea și spunea într-o filmare pe pagina personală de Facebook că este chiar esența vieții. Trupul neînsuflețit al artistei a fost depus într-un sicriu alb, iar cortegiul funerar s-a îndreptat spre malul Dunării, foarte aproape d elocul unde și-a pierdut viața.

După moartea artistei au ieșit la iveală mai multe detalii din viața privată. Artista era o fire nonconformistă și nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume. Anca Pop și-a asumat relația pe care o avea cu o femeie, Fraga, și a vorbit despre dragoste și relație într-o emisiune tv.  “Ne-am cunoscut la un studio, la Mogoșești, și de acolo a fost o chimie, o energie feminină aparte, care nu știm încă unde va duce.”, a declarat cântăreața.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×