Solstițiul de iarnă afectează toate zodiile. Evenimentul are loc pe 21 decembrie

Alexa Serdan   
în Horoscop
13/12/2019, 17:16
Solstițiul de iarnă afectează toate zodiile. Evenimentul are loc pe 21 decembrie
Ce evenimente aduce solstițiul de iarnă pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: realitatea.net

Solstițiul de iarnă reprezintă începutul iernii astronomice și are loc pe 21 decembrie. Această zi coincide cu semnul Capricornului și totodată, este momentul în care ziua începe să scadă, iar noaptea se scurtează. Solstițiul afectează fiecare zodie în parte și aduce încercări, dezechilibru și despărțiri dureroase.

Ce aduce solstițiul de iarnă pentru cele 12 semne zodiacale

Berbec

Nu reușești să găsești echilibrul ideal între familie și carieră. Mare atenție la deciziile pe care le iei în această perioadă pentru că sunt iremediabile și vor avea urmări pe termen lung.

Taur

Compromisurile te vor ajuta să găsești calea spre fericirea mult visată. Se anunță un sfârșit de an cu surprize și prieteni dragi. Cupidon te va săgeta și îți vei întâlni jumătatea.

Gemeni

Schimbări neașteptate și avansări la locul de muncă. Eforturile și progresele nu vor trece neobservate, dar promovarea atrage cu sine și mai multe responsabilități.

Rac

Nu mai amâna ideile pe care le ai în minte. Pași mici, dar siguri te vor propulsa carieră. Ai nevoie doar de un mic impuls. Găsește curajul de care ai nevoie pentru a face tot ce-ți propui.

Leu

Ești pe marginea prăpastiei la serviciu, dar și în dragoste. Relația de cuplu nu mai merge, dar despărțirea tot va fi dureroasă. Forța interioară te va ajuta să trece peste supărări și dezamăgiri.

Fecioară

Lasă în urmă toate eșecurile și concentrează-ți atenția pe propria persoană. Oamenii care au profitat de bunătatea nu merită să-ți fie aproape. Schimbă cercul de prieteni.

Balanță

Noi începuturi pe toate planurile. Nativii singuri încep o relație amoroasă savuroasă în care nu se vor plictisi. Culege roadele muncii tale și bucură-te de banii munciți din greu.

Scorpion

Adori să fii în centrul și nu stai prea mult pe gânduri. Ești pregătit pentru petrecerile de final de an unde vei străluci ca o adevărată stea. Cuvântul cheie pentru tine este distracție.

Săgetător

Nu mai fii cu capul și nori și încearcă să vezi partea plină a paharului. Renunți prea repede și ai multe de pierdut. Perseverența și încrederea sunt calitățile pe care trebuie să te bazezi.

Capricorn

Radiezi de fericire și toate planurile tale sunt răsunătoare. Vei fi recompensat cu vârf și îndesat pentru munca depusă în ultimul an. Ești mândru de realizările tale și ai și de ce.

Vărsător

Decizii peste decizii. Sfârșitul de an te găsește în toiul schimbărilor atât la serviciu, cât și acasă. Pui capăt unei relații care nu mai merge de mult și doar îți aduce dureri de cap.

Pești

Provocările care-ți ies în cale îți vor arăta care sunt calitățile pe care le-ai ținut ascunse. Vei descoperi care sunt oamenii pe care te poți baza în momentele grele ale vieții.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×