Horoscop zilnic: sâmbătă, 14 decembrie 2019. Zi decisivă pentru Balanțe și Pești

Dan Suta   
în Horoscop
13/12/2019, 16:48
Horoscop zilnic: sâmbătă, 14 decembrie 2019. Zi decisivă pentru Balanțe și Pești
Horoscop 14 decembrie 2019. Sursa foto: geocaching.com

Horoscop zilnic: în ziua de sâmbătă, 14 decembrie, Balanțele și Peștii vor lua decizii care le vor schimba radical viața. Unele chestiuni au legătură cu situația lor financiară. Trebuie doar să fie foarte atenți la ce semnează ca totul să fie în avantajul lor.

Horoscop 14 decembrie 2019 pentru Berbec

Berbecii fac eforturi mari să se reacomodeze cu anumite conjuncturi, cu mișcările de trupe de la locul de muncă. Au parte de câteva surprize care îi vor face să deschidă mai bine ochii.

Taur

Taurii au o zi dedicată shopping-ului. Sunt pe alergătură, cuprinși de spiritul sărbătorilor de iarnă. E o zi bună pe toate planurile.

Gemeni

Gemenii sunt puși pe gânduri și se gândesc la tot felul de strategii care să îi scoată din impasul financiar în care se află.

Horoscop 14 decembrie pentru Rac

Racii sunt binedispuși și primesc tot felul de oferte de nerefuzat. Au parte de un drum nou, unul mai bun și mai stabil.

Leu

Leii nu se află tocmai în apele lor. Se simt cumva mustrați de conștiință și puși să ia niște decizii radicale din multe puncte de vedere.

Fecioară

Fecioarele se deconectează de toate problemele care au căzut peste ele din senin. Nu vor să mai audă de muncă și se refugiază în distracție.

Balanță

Balanțele reușesc să se impună în niște discuții destul de interesante pe tot felul de teme culturale și istorice. E o zi decisivă, una în care pot obține un contract în acest sens.

Horoscop 14 decembrie 2019 pentru Scorpion

Scorpionii vor fi certăreți mâine. Le sare țandăra din absolut orice și vor fi destul de neplăcuți în conversații.

Săgetător

Săgetătorii își amintesc de lucrurile care contează cu adevărat în viața lor. Tot familia este locul de unde își încarcă bateriile.

Capricorn

Capricornii spun una și fac alta. Sunt prinși cu minciuna și vor avea de tras din cauza asta.

Horoscop 14 decembrie pentru Vărsător

Vărsătorii au tot felul de gânduri de schimbare, iar astrele le încurajează doar să fie ceva mai hotărâte, să riște mai mult.

Pești

Peștii au o zi decisivă din toate punctele de vedere. Trebuie să ia o serie de hotărâri care le vizează direct sectorul profesional.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×