Sfatul zilei de 14 decembrie 2019. Gemenii trebuie să înceapă o viață nouă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/12/2019, 11:10
Sfatul zilei de 14 decembrie 2019. Gemenii trebuie să înceapă o viață nouă
Sfatul zilei pentru data de 14 decembrie. Sursa foto: kfetele.ro

FANATIK îți aduce sfatul zilei de 14 decembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Dacă ești născut în zodia Gemenilor, îți recomandăm să nu renunți la planul tău de a începe o nouă viață, chiar dacă vor încerca mulți să te abată de la acest drum.

Așa arată sfatul zilei din data de 14 decembrie

Berbec

Vei avea un program foarte încărcat, cu multă alergătură. Te pregătești pentru o călătorie importantă, care te poate ajuta mult pe plan profesional. Îți recomandăm să nu neglijezi problemele partenerului de viaţă. Numărul norocos: 3.

Taur

Se anunţă o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus dacă ești necăsătorit să iei o decizie în privinţa logodnei sau a căsătoriei. Din punct de vedere financiar, nu stai prea bine, dar nu este cazul să te îngrijorezi. Numărul norocos: 10.

Gemeni

Nimic nu îți poate schimba hotărârea de a începe o viaţă nouă. Te preocupă ideea de a porni o afacere şi ai şi început să pui detaliile la punct. Va trebui, însă, să te descurci cu cheltuieli minime. Numărul norocos: 8.

Rac

Dimineaţa nu ai chef de nimic şi te omoară rutina. În a doua parte a zilei vei afla că urmează să primești o sumă importantă de bani. Este posibil să fie vorba despre o moştenire sau vânzarea unei case. Numărul norocos: 13.

Leu

Dacă intenţionezi să achiziționezi o casă, azi vei avea şanse reale. Ești foarte hotărât, dar îți recomandăm să nu te grăbești, pentru că poți să greşești. Te sfătuim să nu neglijezi dorinţele partenerului de viaţă. Numărul norocos: 15.

Fecioară

Ai mari şanse de reuşită într-o afacere. Partenerii îți apreciază capacităţile intelectuale şi îți vor cere ajutorul în probleme delicate. Îți recomandăm să eviți speculaţiile, pentru că vei risca să ai de-a face cu autorităţile. Numărul norocos: 4.

Balanță

Vei afla o veste care s-ar putea să-ți schimbe concepţia despre acumulările materiale. Este posibil ca şocul acestei veşti să te facă mai sensibil. Nu este cazul să te lași pradă pesimismului, pentru că situația se va remedia în scurt timp. Numărul norocos: 8.

Scorpion

Te preocupă foarte mult relaţiile sentimentale şi dorești să faci schimbări pe acest plan. Vei avea ocazia să faci cunoştinţă cu o persoană deosebită, cu care s-ar putea să legi o prietenie durabilă. Numărul norocos: 12.

Săgetător

Ești plin de idei şi dai dovadă de ingeniozitate. Ai putea să demarezi o afacere, dar se pare că îți lipsesc banii. Te sfătuim să ceri un împrumut de la o rudă înstărită, pentru că vei avea şanse reale de reuşită. Numărul norocos: 1.

Capricorn

Dacă ești în căutarea unui alt loc de muncă, poți fi optimist. Astăzi s-ar putea să fii ajutat de o persoană mai în vârstă. Oricum, în curând vei fi foarte mulţumit de noul serviciu. Sfatul nostru este să nu îți pierzi răbdarea. Numărul norocos: 7.

Vărsător

O rudă mai în vârstă îți va oferi un ajutor financiar neaşteptat, să poți intra într-o afacere. Dacă nu îți ajung banii, nu ezita să te asociezi cu un prieten! Te sfătuim să nu alergi după profituri imediate. Numărul norocos: 17.

Pești

O persoană cu experienţă este dispusă să-ți destăinuie câteva din secretele sale din domeniul afacerilor. Această întâlnire te va stimula să îți faci planuri pentru o mică afacere. Te sfătuim să tratezi cu seriozitate responsabilităţile pe care trebuie să ți le asumi. Numărul norocos: 2

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×