Horoscop Urania pentru săptămâna 14 – 20 decembrie 2019. Zodiile, marcate de intrarea lui Venus în Vărsător

Dan Suta   
în Horoscop
13/12/2019, 13:40
Horoscop Urania pentru săptămâna 14 – 20 decembrie 2019. Zodiile, marcate de intrarea lui Venus în Vărsător
Horoscop Urania pentru săptămâna 14 - 20 decembrie 2019. Sursa foto: libertatea.ro

Potrivit celui mai nou horoscop realizat de Urania pentru săptămâna 14 – 20 decembrie 2019, vor avea loc o serie de schimbări din toate punctele de vedere pentru zodii. La finalul perioadei pentru care astrologul a făcut previziunile, Venus va intra în zodia Vărsător, iar acest eveniment va schimba multe lucruri.

Horoscop Urania pentru săptămâna 14 – 20 decembrie – zodia Berbec

Berbecii vor avea parte de o ascensiune în carieră, asta pentru că planetele și stelele se cam aliniază în favoarea lor. Marea schimbare în bine începe pe 17 decembrie, iar prezența lui Venus în Vărsător va accentua numai aspectele pozitive până pe 13 ianuarie 2020.

Taur

Taurii care sunt în căutarea unui sens în viață, în special un sens profesional, vor izbuti din plin în perioada următoare. Nu de alta, dar Venus, planeta lor protectoare, îi va încuraja să ia cele mai bune decizii în carieră. Vor străluci.

Gemeni

Gemenii vor fi mai deschiși pe colaborare, pe semnarea unor noi contracte, ceva mai avantajoase, pe realizări mai sustenabile pentru viitor. E o săptămână cu o încărcătură importantă, pozitivă.

Rac

Racii sunt plini de energie și reușesc să se recompună în perioada imediat următoare. Chiar dacă tind să creadă că viitorul context nu este tocmai liniștitor, vor avea surpriza în perioada următoare să sesizeze că lucrurile sunt complet invers.

Leu

Leii se află într-o perioadă în care trebuie să ia foarte multe decizii, unele menite să le schimbe complet traiectoria. Se vor atașa de persoane cunoscute de puțin timp și vor face niște alegeri excepționale.

Fecioară

Fecioarele sunt bine poziționate atât la capitolul financiar, cât și la situația sentimentală. Chiar și medical scapă de niște probleme sâcâitoare mai vechi.

Balanță

Nota de spontaneitat este cea care le va da un suflu mai bun acestor nativi. Vor reuși să se surprindă chiar și pe ei înșiși. Vor intra în pâine, cum ar veni, vor fi mai bine pregătiți, mai dornici și mai apți de muncă.

Horoscop Urania pentru săptămâna 14 – 20 decembrie pentru Scorpion

Scorpionilor li se coace ceva, iar ei simt deja asta. Se vor concentra pe tot felul de lucruri și nu vor lua în calcul aspectul neprevăzut al evenimentelor. Pot avea loc răsturnări de situație spectaculoase, și nu neapărat benefice.

Săgetător

Cei care trebuie să treacă prin anumite examene au parte de un cadru astral destul de favorabil. Sunt bine poziționați pe tot ce înseamnă probe practice, examene la școală ori dobândirea anumitor diplome de care au nevoie.

Capricorn

Capricornii s-ar putea deplasa în străinătate și vor avea, de altfel, o săptămână în care vor fi nevoiți să rezolve anumite probleme la tot felul de instituții.

Vărsător

Vărsătorii se mai temperează în perioada viitoare. Au de făcut câteva alegeri și ei, dar lucrurile merg pe un trend mai calm, mai domol.

Horoscop Urania săptămâna 14 – 20 decembrie: zodia Pești

Peștii vor avea parte de dialoguri mai puțin convenționale. Vor fi puși în ipostaze noi și vor fi nevoiți să acționeze în consecință.

Previziunile astrologului Urania au fost făcute pentru site-ul libertatea.ro. Fanatik a prezentat doar o sinteză a predicțiilor astrologice pentru fiecare zodie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×