Smiley și Gina Pistol au împărțit o sticlă de whisky într-o cameră de protocol! Ce a urmat apoi

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
28/02/2019, 15:36
Smiley și Gina Pistol au împărțit o sticlă de whisky într-o cameră de protocol! Ce a urmat apoi GALERIE FOTO

Unul dintre cele mai misterioase cupluri din showbiz-ul românesc a fost surprins, săptămâna aceasta, într-o ipostază inedită. Chiar dacă apropiații le anunțaseră despărțirea, Gina Pistol și Smiley au mers împreună la un concert al artistului, iar ce au făcut înainte de începerea spectacolului, într-o cameră de protocol, arată că legătură dintre ei nu s-a rupt.

Smiley și Gina Pistol, cu o sticlă de whisky într-o cameră retrasă

Concertul de marți seară al lui Smiley a avut loc în Berăria H, unde el și iubita sa au ajuns cu aceeași mașină. Paparazzi Cancan i-au fotografiat pe cei doi în timp ce coborau din bolidul de lux și se îndreptau spre camera artiștilor din localul de pe malul Lacului Herăstrău.

Acolo se aflau și membrii formației cu care artistul a urcat apoi pe scenă. Crezându-se departe de ochii curioșilor, Smiley și Gina Pistol au împărțit cu grupul o sticlă de whisky. Cele două vedete s-au relaxat la un pahar și, la un moment dat, Gina Pistol i-a oferit iubitului o doză de suc.

Smiley și Gina Pistol au împărțit o sticlă de whisky într-o cameră de protocol, înaintea unui concert.
Smiley și Gina Pistol au împărțit o sticlă de whisky într-o cameră de protocol, înaintea unui concert.

Nu vor să se afișeze împreună în public

Este de notorietate faptul că Smiley și Gina Pistol evită să se afișeze împreună în public. La sfârșitul anului trecut, ei au fost însă fotografiați pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, în timp ce se pregăteau să se îmbarce pentru o excursie într-o țară exotică.

Recent, Gina și-a însoțit iubitul la un concert care a avut loc în Republica Moldova. Smiley a cântat la Chișinău, iar Gina Pisol a stat în picioare zeci de minute și a făcut poze. După spectacol, cei doi au luat cina într-un restaurant din capitala Republicii Moldova.

Gina Pistol nu s-a ferit să vorbească, recent, despre relația cu Smiley. „Plângeam de dorul său… Mi-a fost dor, 2 luni… E prima oară în viața mea când mi-a fost dorul ăla mare de casă, de omul drag”, a povestit diva, după participarea la Asia Express.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×