Smiley, mărturisire inedită despre relația cu Gina Pistol: ”Nu mi-ar plăcea să fie cu multe camere după noi”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/10/2019, 14:30
Smiley, mărturisire inedită despre relația cu Gina Pistol: ”Nu mi-ar plăcea să fie cu multe camere după noi”
Ce spune Smiley despre relația cu Gina Pistol. Sursa foto: hahahaproduction.com

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de circa doi ani, iar ambii sunt foarte ocupați și își găsesc cu greu momente pe care să le petreacă împreună. Artistul a mărturisit că nu și-ar dori să fie concurent în nicio emisiune TV, dar nu exclude varianta unei aventuri alături de iubita sa. 

Smiley ar porni într-o aventură cu Gina Pistol, dar să nu fie televizată

Prezentatoarea „Chefi la cuțite” a plecat de câteva zile să filmeze în Filipine și Taiwan pentru emisiunea „Asia Express”, iar Smiley se pregătește intens pentru viitoarele concerte. Fostul component al trupei Simplu a făcut câteva dezvăluiri legat de relația cu Gina Pistol și a mărturisit că nu este genul de persoană care să participe la emisiuni-concurs, dar i-ar plăcea să meargă într-o aventură alături de iubita sa. Singura condiție pe care o are Smiley ar fi ca această aventură să nu fie televizată. 

„Dacă ar fi o aventură în care să fim numai noi doi, nu mi-ar plăcea să fie televizată. Dar mi-ar plăcea să mă duc aşa, dar să fie filmat pentru vlogul meu. Dar nu mi-ar plăcea să fie cu multe camere după noi”, a spus iubitul Ginei Pistol într-un interviu pentru click.ro.

Smiley se pregătește pentru turneul care va începe pe 29 octombrie
Smiley ar merge alături de Gina Pistol într-o aventură, dar să nu fie televizată. Sursa foto: playtech.ro

Care sunt proiectele pe care le are în desfășurare juratul de la „Vocea României”

Cântărețul urmează să plece în turneul „Smiley, omul” începând cu 29 octombrie, repetă 4-5 ore pe zi pentru concerte și se pregătește pentru filmările live de la „Vocea României”, emisiune difuzată la Pro TV. Smiley a declarat că cel mai probabil nu va mai lansa nicio piesă anul acesta, dar are filmări pentru videoclipuri și scrie piese pentru anul viitor.

Întrebat despre proiecte, artistul a spus: „Da, cu turneul, cu filmările la “Românii au talent”, pregătesc emisiunile live de la “Vocea României”, pregătesc piesele care urmează să fie lansate anul ăsta şi anul viitor, apoi o să plec din ţară la începutul anului. Nu ştiu dacă voi mai lansa anul acesta ceva, dar sunt în filmări de videoclipuri, pregătesc multă muzică… ce să fac, am treabă”. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×