Gina Pistol, reacție după ce Smiley a confirmat că sunt împreună. Vedeta a postat o imagine cu versurile cântărețului

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/10/2019, 09:04
Gina Pistol, reacție după ce Smiley a confirmat că sunt împreună. Vedeta a postat o imagine cu versurile cântărețului
Ce fotografie a postat Gina Pistol după ce Smiley a confirmat relația cu ea. Sursa foto: Instagram.com

Smiley a pus capăt zvonurilor legat de relația cu Gina Pistol. Cântărețul a confirmat că cei doi au o frumoasă relație, ba chiar s-au mutat împreună. La doar câteva zile de la declarațiile artistului, iată că prezentatoarea TV a postat pe o rețea de socializare o fotografie la care a adăugat și câteva versuri dintr-o piesă cântată de Smiley.

Gina Pistol a postat o fotografie cu câteva versuri dintr-o piesă de-a lui Smiley

Smiley și Gina Pistol au fost subiect de discuție foarte mult timp. Sau mai bine spus relația lor. Dacă mai bine de doi ani cei doi artiști nu au confirmat, dar nici nu au infirmat zvonurile că ar fi împreună, iată că fostul component al trupei Simplu și-a luat inima în dinți și a spus totul. Cântărețul a mărturisit că se iubește cu Gina Pistol și este foarte fericit, motiv pentru care cei doi s-au mutat împreună.

Prezentatoarea „Chefi la cuțite” nu a dat nicio declarație legat de relația cu artistul, dar în schimb a postat o fotografie pe rețelele de socializare alături de câteva versuri din piesa „Oarecare”, melodie cântată chiar de Smiley. Așadar, Gina Pistol pare că a confirmat mărturisirile juratului de la „Vocea României” de la Pro TV. Fotografia face parte dintr-un album foto realizat de Celebook.

Smiley a recunoscut că are o relație cu Gina Pistol
Fotografia postată de Gina Pistol unde apar versurile din piesa „Oarecare” cântată de Smiley. Sursa foto: Instagram.com

Smiley a lansat o melodie de dragoste după ce a recunoscut relația cu Gina Pistol

Smiley, pe numele din buletin Maria Andrei Tiberiu, a lansat o nouă piesă. „My Love, o piesă-terapie pentru relațiile de iubire încercate de timp și de timpuri. Piesa My Love este ca o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, așa își descrie Smiley piesa care a fost scrisă de compozitori americani. „Îmi doresc ca cei care o ascultă să se simtă bine, să își ia perechea la dans și să se bucure de moment sau dacă sunt singuri, să-și amintească de persoana iubită”, a completat artistul, potrivit VIVA!.

Videoclipul piesei a fost filmat la Salvation Mountain din Deșertul Californian, locul unde ai nevoie de aprobare. O zi întreagă au durat filmările pentru această piesă în care apare un fotomodel exotic din Los Angeles. Întreaga echipă a trebuit să suporte temperaturi care au ajuns până la 50 de grade.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×