Gina Pistol, iubita lui Smiley, dezvăluiri despre colegii din Chefi la cuţite: “Cu Scărlătescu ies la cafea

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/09/2019, 19:12
Gina Pistol, iubita lui Smiley, dezvăluiri despre colegii din Chefi la cuţite: “Cu Scărlătescu ies la cafea
Gina Pistol a vorbit despre colegii săi din emisiunea Chefi la cuțite. Sursa foto: a1.ro

Au mai rămas doar câteva zile până la revenirea pe micul ecran al show-ului culinar Chefi la cuțite, iar competiția se anunță mai strânsă ca niciodată. Gina Pistol, gazda emisiunii cu care Antena 1 își propune să cucerească audiențele și în această toamnă, a vorbit despre noul sezon care va avea premiera pe 9 septembrie, cu începere de la 20:00.

Ce spune Gina Pistol despre colegii din Chefi la cuțite

Într-un interviu acordat recent, iubita lui Smiley, „rivalul” să de la Pro Tv, frumoasa blondină a vorbit despre relația cu cei trei jurați ai emisiunii pe care o prezintă, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Pentru a nu-l supăra pe niciunul dintre chefii exigenți, vedeta a menținut un ton imparțial.

Hmm..cum s-o dau, să fie bine? Toți trei îmi sunt foarte simpatici și atunci când sunt în platoul „Chefi la Cuțite” și când au loc acele probe, competițiile dintre ei, nu țin cu niciunul, sunt neutră. nu mi se pare corect și nici n-aș vrea să favorizez pe cineva sau să pun bețe-n roate altcuiva. În zilele noastre libere, mai ies la o cafea cu Scărlătescu, mă mai întâlnesc cu Cristina și Florin Dumitrescu”, a dezvăluit Gina Pistol.

Gina Pistol nu ar spune nu unei participări la Asia Express. Sursa foto: a1.ro
Gina Pistol nu ar spune nu unei participări la Asia Express. Sursa foto: a1.ro

Gina Pistol ar vrea să participe la Asia Express

Chestionată în privința Asia Express, o altă emisiune de succes pe care o prezintă la Antena 1. Gina Pistol a recunoscut că o bate gândul să participe la competiție, mai ales că este o mare admiratoare a senzațiilor tari.

Atunci când am aflat prima oară de acest proiect minunat, „Asia Express”, am fost întrebată dacă aș vrea să intru în concurs, să fiu concurentă. Mie îmi plac aventurile foarte mult, mă plictisesc dacă stau foarte mult într-un loc, îmi place natura, îmi plac jocurile, îmi place stilul ăsta de viață dinamic, ce îți pune gândirea la treabă. Am zis da, vreau să fiu concurent, dar mă gândeam cu cine să fac echipă?! Nu voiam să fiu cu o altă fată, mai prințesă, să fiu nevoită să stau după ea să se machieze, eu dacă știu că în cinci minute trebuie să fiu gata, eu termin în patru. Daaaar, mi s-a oferit șansa minunată să fiu gazda acestei emisiuni”, a mai spus frumoasa blondină.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×