Ce face Gina Pistol până când va reveni la TV, în cadrul emisiunii Asia Express

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
18/07/2019, 16:34
Ce face Gina Pistol până când va reveni la TV, în cadrul emisiunii Asia Express GALERIE FOTO
Ce face Gina Pistol până când va reveni la Asia Express

Am aflat ce face Gina Pistol, până când va reveni la TV, în cadrul emisiunii Asia Express! Ei bine, frumoasa blondină se pare că și-a luat un binemeritat concediu și a plecat la mare. Locația însă rămâne un mister, deoarece fotomodelul a postat poze din vacanță, dar nu a precizat unde este plecată. Sau cu cine!

Ce face Gina Pistol până când va reveni la Asia Express

Cert este faptul că Gina Pistol arată încă senzațional, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Frumoasa prezentatoare a emisiunii Asia Express a postat mai multe fotografii pe o rețea de socializare în care apare pe o plajă pustie, departe de ochii curioșilor. Doar ea, marea și cerul ușor înnorat și, probabil iubitul ei, Smiley.

Gina Pistol a mărturisit, imediat după ce s-a terminat emisiunea Asia Express că i-a fost foarte dificil deoarece a trebuit să stea departe de omul ei drag. „ Plângeam de dorul său… Mi-a fost dor, 2 luni… E prima oară în viața mea când mi-a fost dorul ăla mare de casă, de omul drag…”, a declarat Gina Pistol imediat cum a ajuns în țară. 

Ce face Gina Pistol până când va reveni la Asia Express
Ce face Gina Pistol până când va reveni la Asia Express

Se trezea plângând fără motiv la Asia Express

La Asia Express i-a fost foarte greu blondinei. I-a fost atât de greu încât lua câte un pumn de pastile. Ba să nu se îmbolnăvească de malarie, ba să doarmă. A luat pastile până a început să se trezească din somn plângând, fără vreun motiv. Cu toate acestea, ar repeta experiența.

„La Asia Express am luat pastile, tratament împotriva malariei, și îți dau niște stări dubioase. Mă trezeam că plâng fără niciun motiv, cei de acasă nu mai înțelegeau nimic. Era atata galagie in hotelurile de 4 stele unde ne cazau, incat am ajuns sa dorm doar daca luam somnifere. Oamenii aia faceau galagie, era ceva normal pentru ei. Am avut reactii ciudate de la pastilele impotriva malariei. Nu se intelegea nimeni cu mine…Rezist încă un sezon, eu duc. La greu nu mai aveam baterii, dar rezist. Mie imi place sa călătoresc, a spus Gina Pistol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×