Ce studii are, de fapt, Gina Pistol. Angajata la Antena 1 n-are nici măcar facultate!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/05/2019, 12:35
Ce studii are, de fapt, Gina Pistol. Angajata la Antena 1 n-are nici măcar facultate!
Ce studii are Gina Pistol.

Este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV de la noi și o prezență extrem de discretă în showbiz-ul românesc, mai ales când vine vorba despre viața sa personală. Cei mai curioși dintre fani vor să afle toate secretele Ginei Pistol și se întreabă, printre altele, ce studii are frumoasa vedetă.

S-a aflat ce studii are, de fapt, prezentatoarea TV Gina Pistol

De regulă, prezentatorii TV care au parte de o carieră încununată de succes, fie au absolvit studii superioare în acest domeniu, fie au terminat alte facultăți și s-au dedat apoi acestei pasiuni, transformată rapid în profesie.

Nu este și cazul Ginei Pistol. Prezentatoarea unor emisiuni ce au făcut furori în rândul telespectatorilor, precum Asia Express sau Chefi la Cuțite, se numără printre puținele femei din această industrie care nu au avut nevoie de studii superioare pentru a cuceri publicul. Din contră, frumoasa blondină a reușit să răzbească pe sticlă, după ce a absolvit Școala de Arte și Meserii.

Gina Pistol a pozat în ipostaze provocatoare, de-a lungul timpului. Sursa foto.2daynews.ro
Gina Pistol a pozat în ipostaze provocatoare, de-a lungul timpului. Sursa foto.2daynews.ro

Secretul succesului Ginei Pistol

Provnind dintr-o familie modestă din Roșiorii de Vede, Teleorman, județ care s-a dovedit de-a lungul timpului o adevărată pepinieră pentru persoane publice, copilăria Ginei Pistol  nu a fost lipsită de greutăți și sacrificii, mai ales din pricina banilor. Încă de la o vârstă fragedă, Gina nu s-a dat în lături de la muncă, luând decizia să se angajeze ca vânzătoare în orașul natal.

Fire ambițioasă, blondina nu a renunțat nicio clipă la țelurile sale înalte, iar norocul avea să îi surâdă până la urmă. Ajunsă în Capitală, Gina Pistol a preluat postul de vânzătoare într-un magazin frecventat de personalități publice. Primii pași în showbiz-ul i-a făcut odată cu un pictorial în revista Playboy, ediția în care a pozat dezbrăcată bucurându-se de un real succes în rândul publicului masculin.Ulterior, Gina a ales o carieră în lumea modei, pozând pentru diverși designeri celebri și astfel a atras atenția producătorilor TV, ajungând să prezinte diverse emisiuni de succes pe micul ecran.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×