Smiley a fost la frizer și a postat o fotografie cu noua lui tunsoare pe Instagram. Mulți nu s-au prins că poza e fake

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/10/2019, 12:28
Smiley a fost la frizer și a postat o fotografie cu noua lui tunsoare pe Instagram. Mulți nu s-au prins că poza e fake GALERIE FOTO
Smiley s-a dus la tuns și i-a păcălit pe fani cu o imagine photoshopată. Sursa foto: Instagran

Smiley s-a dus la frizerie și a postat înainte o fotografie pe contul său de Instagram. Mulți dintre urmăritori nu s-au prins că poza este modificată în Photoshop. Smiley apare fără plete în fotografia de pe rețeaua de socializare, fanii fiind uimiți să vadă cât de radicală este schimbarea. Aceștia pot respira ușura pentru că imaginea este una fake.

Smiley a postat o imagine cu care i-a surprins pe fani

Juratul de la Vocea României a postat o imagine cu el, editată, înainte să plece la salonul frizerului său preferat. Poza a fost urcată pe rețeaua online înainte să se tundă, Smiley reușind astfel să îi păcălească pe internauți. Imaginea de pe Instagram a atras multe comentarii, aprecieri, dar și critici. Unii spun că i-ar sta bine cu tunsoarea propusă, alții că ar fi bine să renunțe la ea.

„Chiar acum sunt la salonul lui Florin Noje din Piața Romană. El m-a sfătuit să-mi las părul lung, tot el urmează să mă și tundă.  Aștept propunerile voastre de tunsori până la ora 21, iar asta nu înseamnă că nu mă tund tot cum vreau eu”, a scris Smiley pe Instagram.

smiley
Imaginea fake pe care a postat-o Smiley. Sursa foto: Instagram

Fanii, reacții diferite la imaginea urcată de cântăreț pe Instagram

„Ne arăți și cum te-ai tuns? Dacă te-ai tuns! Că photoshopul arată bine!; Eu zic că așa îți stă cel mai bine. Mai gândește-te și revino la freza asta!; Deci io sunt praf cu Instagramul și în general! Mă rog!Io am înțeles că asta nu e freza ta,că se vede aiurea,parca-i pus cu mâna ciufu’ ăla.??Cică link in bio (abia acum am aflat și io cum să vezi link in bio??),da’ la link in bio e link-ul piesei noi!????Nu că n-aș putea să dorm dacă nu ți-aș vedea azi freza nouă,dă’ care-i fază?? Freza?”, sunt câteva dintre comentariile postate de fanii lui.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×