Smiley lovește un cameraman, dar PRO TV nu a difuzat momentul! Scene incredibile în culisele Românii au Talent!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/03/2019, 12:00
Smiley lovește un cameraman, dar PRO TV nu a difuzat momentul! Scene incredibile în culisele Românii au Talent! GALERIE FOTO
Moment de senzație la Românii au Talent

Scene incredibile la Românii au Talent. Smiley a lovit un cameraman, chiar în timp ce se afla în culisele emisiunii. Gestul său nu a mai fost însă difuzat la TV.  Regizorii au hotărât să taie respectiva secvență la montaj.

Smiley „s-a enervat” și a lovit un cameraman, chiar în timpul emisiunii Românii au Talent

Românii au Talent continuă să surprindă, cu fiecare ediție. Show-ul cu care Pro TV cucerește audiențele de nouă ani, se remarcă atât prin prestațiile uluitoare ale concurenților, cât și prin umorul inconfundabil al celor doi prezentatori, Pavel Bartoș și Smiley.

Un astfel de moment amuzant, petrecut în culisele emisiunii, l-a avut drept protagonist pe Smiley. Cunoscutul cântăreț și om de televiziune a lovit-în glumă, bineînțeles, un coleg de-al său, cameraman. În urma loviturii încasate, acesta s-a prăbușit la pământ, spre amuzamentul tuturor.

Momentul a făcut furori pe Youtube

Smiley face senzație la Românii au Talent
Smiley face senzație la Românii au Talent

În mod evident, este vorba despre o regie bine pusă la punct de prezentator, cu complicitatea operatorului, dar momentul a fost extrem de gustat de fanii plini de umor. Secvența nu a fost difuzată la TV, însă Smiley a avut grijă să împărtășească scena amuzantă cu admiratorii săi, pe contul personal de Youtube.

În altă ordine de idei, unul dintre momentele serii a fost oferit de Mihai Petre. Membru în juriul emisiunii și dansator profesionist, acesta nu a putut rezista tentației de a se alătura unei tinere care a reușit să-l convingă, printr-un număr de dans executat cu măiestrie.

Mihai Petre a dorit să danseze cu tânăra, cei doi oferind o adevărată demonstrație de virtuozitate, spre încântarea spectatorilor și românilor aflați în spatele micilor ecrane. „Îţi mulţumesc că ai acceptat să dansezi cu un dansator în rezervă” , i-a spus Mihai Petre mai tinerei sale partenere, impresionat de abilitățile sale.

Am luat-o cam tare, trebuia să o iau mai moale un pic. Nu mi s-a părut, dar am auzit că i-am rupt o unghie. Probabil că n-am mai dansat demult, m-am trezit şi eu pe scenă şi am început să trag de săraca fată. Am dansat ca un ţăran. Chiar îmi pare rău. Doamne, nu-mi vine să cred că i-am rupt o unghia fetei” , a mai spus Mihai Petre.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×