Gigel Frone a revenit la Românii au Talent! A ridicat publicul în picioare. VIDEO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/03/2019, 23:40
Gigel Frone a revenit la Românii au Talent! A ridicat publicul în picioare. VIDEO GALERIE FOTO
Gigel Frone, din nou pe scena talentelor de la PRO TV!

Jurații de la Românii au Talent s-au bucurat din nou de prezența unică a „tonomatului muzical”, așa cum l-a numit Andi Moisescu. „Nu aveți timp în viață la câtE melodii poate să cânte el”, a declarat moderatorul de la show-ul „Pe bune”. Gigel Frone are 50 de ani și i-a încântat din nou pe urmăritorii emisiunii de talente.

Gigel Frone, din nou pe scena de la Românii au Talent

Gigel Frone a dat startul distracție chiar la finele ediției de astăzi, 15 martie. Acesta a surprins din nou cu numeroasele piese pe care le are în repertoriu, așa că a fost cu atât mai greu de oprit cu cât jurații păreau că se bucură de cele auzite. În acest context, Frone a cântat de la piese rusești, la cele grecești, terminând cu câteva melodii de renume în română.

„Gigel Frone e deasupra competiției. El poate fi radio, magnetofon, e tonomat de melodii el. Gigel nu are buton de orpire. Lui îi dai play și după trebuie să fii atent, să intuiești când a terminat un cântec și îl începe pe următorul, abia atunci trebuie să te strecori să zici ce ai de zis”, a declarat Andi Moisescu.  VEZI VIDEO AICI!

Gigel Frone, pe scena de la Românii au Talent
Gigel Frone, pe scena de la Românii au Talent

Gigel Frone: „Una și gata”

Gigel Frone nu a mai vrut să se dezlipească de atmosfera de la Românii au Talent, așa că a făcut tot posibilul pentru ca jurații și cei din public să se simtă natural și să se distreze pe cele cântate de acesta. De asemenea, artistul în toată firea, a avut grijă să se mândrească de reușitele înfăptuite până acum.

”Este un scenariu scris de mine și caut, pentru începerea filmărilor, copii talentați în muzică, teatru, balet, vioară, dar și parteneri interesați de producție”, a specificat Gigel Frone, cunoscut și ca ”Mariachi de România”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×