Smiley, declarații uluitoare despre revenirea lui Mihai Petre la Românii au Talent, pe Pro TV: „E cinic”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/02/2019, 13:25
Smiley, declarații uluitoare despre revenirea lui Mihai Petre la Românii au Talent, pe Pro TV: „E cinic”
Smiley îl dă de gol pe Mihai Petre

Noul sezon al emisiunii Românii au Talent ia startul în această seară, de la  20:30, pe Pro TV. Se anunță un sezon de-a dreptul spectaculos, cu momente menite să te lase mut de uimire, dar principala noutate este reprezentată de revenirea lui Mihai Petre , în locul Mihaelei Rădulescu. Cunoscut pentru stilul său sever și tăios, Mihai Petre va ocupa din nou un loc de jurat în show-ul postului de pe Pache Protopopescu și va fi mai dur ca niciodată. Cel puțin așa susține Smiley, care vine cu declarații uluitoare despre revenirea lui Mihai Petre. Cunoscutul cântăreț va intra pentru a noua oară consecutiv în rolul de prezentator al show-ului, făcând echipă și de această dată cu Pavel Bartoș.

„Mihai Petre este extrem de exigent și riguros. El reușește cumva să fie cinic și bun în același timp! O să-l vedeți și foarte emoționat! Are foarte multe divergențe cu ceilalți membri ai juriului, ce-i place lui FlorinCălinescu nu-i place lui. Când nimeni nu vede nicio greșeală, se găsește Mihai Petre să comenteze ceva! Nu e o surpriză!” , a comentat Smiley revenirea lui Mihai Petre printre membrii juriului.  De asemenea, celebrul cântăreț a remarcat că Mihai Petre a dus dorul show-ului pe perioada absenței, pentru că este în formă maximă și s-a arătat extrem de încântat de revenirea la Românii au Talent: „A acceptat să ia lecții de dans de la un concurent! S-a bucurat foarte mult că a venit la Românii au Talent! Se vede că are vână, e nevorbit! Îi place să vadă suferința oamenilor!”, a declarat Smiley în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV.

Andi Moisescu avertizează! „Mihai Petre este mai rău ca înainte”

Smiley nu este singurul care „dă din casă” în legătură cu Mihai Petre. Stilul său exigent și sever l-a uimit și pe Andi Moisescu: „A aruncat cu „nu-uri” în stânga şi-n dreapta de mă durea pe mine sufletul, dar pe concurenţi.”, a spus Andi Moisescu despre colegul său din juriu.

Mihai Petre, mai rău ca niciodată în noul sezon Românii au Talent
Mihai Petre, mai rău ca niciodată în noul sezon Românii au Talent

La rândul său, Mihai Petre, catalogat drept „juratul cel rău”, a vorbit despre revenirea sa în echipă, după o absență de patru ani și mărturisește că nu și-a propus decât să judece cu sinceritate și obiectivitate momentele din concurs: „Eu am încercat de fiecare dată să fiu obiectiv şi să dau un feedback real, să fiu sincer cu cei care urcă pe scenă. Nu mi-am impus vreun moment să fiu «juratul cel rău», ci să le spun concurenţilor exact ce cred despre momentele pe care le prezintă”.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×