Smiley şi Pavel Bartoş, despre „Românii au talent”, sezonul 9: „Suprem”

Claudiu Surmei   
în Romanii au talent
21/01/2019, 22:04
Smiley şi Pavel Bartoş, despre „Românii au talent”, sezonul 9: „Suprem”
Smiley şi Pavel Bartoş au vorbit despre show-ul Românii au talent

Smiley şi Pavel Bartoş au făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de fanii show-ului Românii au Talent. Îndrăgiții prezentatori au precizat că a mai rămas foarte puțin timp până la startul sezonului 9, care va fi unul „Suprem.”

Smiley și Pavel Bartoș anunță un show de excepție, în care talentul autentic va fi prezentat în cele mai diverse forme, iar juriul va fi și el la înălțime, așa cum i-a obișnuit pe telespectatori în sezoanele precedente.

Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu sunt jurații de la Românii au Talent
Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu sunt jurații de la Românii au Talent

Smiley şi Pavel Bartoş au vorbit despre show-ul „Românii au talent”

„Mai e foarte puțin până vom spune Românii au talent în sezonul #9suprem! Suntem nerăbdători să vedeți tot ce am trăit noi la preselecții, dar mai ales să simțiți bucuria unor concurenți fenomenali. În acest sezon, am fost surprinși de foarte multe ori de ambiția celor care au venit în fața juraților și în fața publicului și de talentul acestora. Am cunoscut oameni extraordinari, care și-au depășit limitele și care ne-au prezentat momente inedite, pe care nu le-am mai văzut până acum. Va fi un sezon al surprizelor de toate felurile, atât pe scenă, cât și la masa juriului”, au declarat Smiley și Pavel Bartoș.

Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu vor juriza și în acest sezon concurenții care s-au înscris în faimosul show de talente. La filmările pentru #9suprem, cei patru jurați s-au implicat activ și au fost ajutați, bineînțeles, de Smiley și de Pavel Bartoș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×