Vă mai amintiţi de Narcis Iustin Ianău, de la Românii au talent? Cum a ajuns să arate acum, la 8 ani distanţă de participare. FOTO

Mirela Apostol   
în Romanii au talent
19/12/2018, 19:21
Vă mai amintiţi de Narcis Iustin Ianău, de la Românii au talent? Cum a ajuns să arate acum, la 8 ani distanţă de participare. FOTO GALERIE FOTO
Narcis Iustin Ianău, în timp ce performa pe scena de la Românii au talent în 2011

Narcis Iustin Ianău devenea cunoscut în 2011, odat cu participarea la show-ul Românii au talent 2011. Contratenorul născut pe 24 februarie 1995 la Bacău s-a înscris la primul sezon al emisiunii de la Pro TV. A uimit încă de la preselecţii, atunci când a interpretat „O mio babbino caro” din opera Gianni Schicchi de Giacomo Puccini. A început să ia apoi lecţii de canto, iar în marea finală s-a clasat pe locul doi. Concursul a fost câştigat însă de rapperul Adrian Ţuţu.

Timpul a trecut, iar Narcis este plecat în turnee pe marile scene ale lumii, însă de sărbători revine acasă pentru a-şi petrece Crăciunul alături de familie: „Din fericire, am vacanţă de Crăciun. Voi fi acasă, la Bacău, împreună cu familia. De când mă ştiu mi-au plăcut sărbătorile de iarnă. Pot să spun că am chiar o pasiune pentru Crăciun. Cum era în copilărie? A fost şi greu, a fost și frumos. Dar încerc să păstrez în amintiri numai părţile bune.

Vă mai amintiţi de Narcis Iustin Ianău, de la Românii au talent

Îmi amintesc mirosul de brad, de portocale, de scorţişoară şi cozonacul bunicii. Ador toate aceste lucruri şi, de aceea, nu ratez nicicând ocazia de a fugi acasă de sărbători. Tot ceea ce este legat de Crăciun îmi place. Pregătiri, cadouri, împodobitul casei, emoţia sărbătorii. Colindele – ador să le-ascult, ador să le cânt! Ultima oară am fost la colindat acum doi ani, poate că nu vă aşteptați la răspunsul ăsta. Şi aş mai merge încă. Deşi… sunt băiat cam mare, de-acum. Dar mi-aş dori să mai pot fi copil. Măcar de Crăciun”, a spus Narcis Iustin Ianău pentru Pro TV.

Aşa arată acum Narcis Iustin Ianău
Aşa arată acum Narcis Iustin Ianău

Narcis Ianău cântă alături de sporana Sarah Brightman din 2016 şi de atunci au fost în concerte în peste 300 de oraşe din întreaga lume. De Crăciun şi Revelion însă sunt alături de familie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×