Emil Rengle, câștigătorul Românii au talent, declarații emoționante: „Mi-aş fi dat viaţa să fiu normal”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/11/2018, 21:21
Emil Rengle, câștigătorul Românii au talent, declarații emoționante: „Mi-aş fi dat viaţa să fiu normal”
Emil Rengle, detalii emoționante despre destăinuirea orientării sale!

Emil Rengle este din ce în ce mai mult în ochii presei de la câștigarea marelui premiu al emisiunii de talente „Românii au talent”. Controversatul artist a făcut câteva mărturisiri uimitoare de-a lungul vremii, mai ales aceea în care și-a spus sincer orientarea sexuală, lucru la care nimeni nu se aștepta.

Acum, discută fără sfiială cu abonații săi dinmediul virtual. Recent, Emil Rengle a povestit cum le-a spus părinților săi despre ceea ce iubește și despre felul său de a simți. Iată povestea destăinuirii orientării sale în fața părinților!

Emil Rengle, povestea emoționantă a dezvăluirii orientării sexuale!

Emil Rengle, una din inspirațiile copiilor din online, a povestit sincer despre momentul în care a trebuie să le spună părinților săi despre orientarea sexuală. Se pare că totul s-a petrecut în bucătărie, pe vrema când încă mai locuia cu aceștia. Mama dansatorului nu ar fi înțeles pe deplin depre ce este vorba, dar, cu toate acestea, l-a luat în brațe pe fiul său în lacrimi. „Aş da orice pe lumea asta să aduc o femeie frumoasă acasă, să v-o prezint, să ne strângem în familie fără să fie o ruşine. Mi-aş fi dat viaţa să fiu normal. Dar nu sunt normal, aş fi dat orice să fiu pe placul vostru, în tiparul vostru.

Emil Rengle. dansator
Emil Rengle. dansator

Vreau să înţelegeţi că aş da orice pe lumea asta să nu mă simt judecat şi să nu mă simt în neregulă. Şi să scap de toate glumele din liceu, să nu mai aud că sunt poponar. Aş fi vrut să cuceresc lumea aşa cum aţi dorit voi. Vreau să mă iubiţi, să-mi acceptaţi familia chiar dacă va fi un bărbat. Merit să fiu iubit. Dacă mă iubiţi vrea să înţelegeţi că iubesc viaţa şi am să trăiesc până la final cu misiunea asta. Îmi doresc să rezonăm”, a povestit Emil Rengle pentru fanii săi, cu care are o relație destul de strânsă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×