Emil Rengle a donat premiul pentru originalitate de la ”Românii au talent”!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
05/06/2018, 20:50
Emil Rengle a donat premiul pentru originalitate de la ”Românii au talent”!
Emil Rengle a donat premiul de originalitate

Premieră pentru spectacolul ”Românii au talent”! Emil Rengle a câștigat atât premiu cel mare, cât și premiul de originalitate. Aflat la un post de televiziune, coregraful a dezvăluit că va dona Biancăi cei 10.000 de euro, care i se cuvin din câștigarea premiului de originalitate.

“Bianca, în primul vreau să te felicit pentru reușita ta. Te încurajez, pentru că visul tău, e la fel de important ca visul meu. Știi ce înseamnă să muncești, în tine mă regăsesc pe mine și vreau să îți dau o surpriză. Vreau să te țin de mână: îți donez premiul meu de originalitate. Îl meriți din plin. Te rog să nu renunți la visul tău”, a spus Emil Rengle.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Emil Renghe a donat premiul pentru originalitate

“Eu am spus că vreau să ajut niște copilași, așa că asta voi face”, a mărturisit Bianca, care a precizat, la rândul ei, că va dona suma unor copii cu probleme. Gest apreciat de Emil Rengle, care a plecat acasă cu 100.000 de euro, ca urmare a câștigării show-ului “Românii au talent”.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×