Smiley, bărbatul anului 2018, la Gala Unica! I-a surclasat pe Cove și pe Vladimir Drăghia

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
29/11/2018, 18:03
Smiley, bărbatul anului 2018, la Gala Unica! I-a surclasat pe Cove și pe Vladimir Drăghia GALERIE FOTO
Smiley a luat premiul de bărbatul anului 2018 în cadrul Galei Unica

Smiley a fost desmenat bărbatul anului 2018 în cadrul Galei Unica. Cântăreţul a primit distincţia cu zâmbetul pe buze, după care a mulţumit tuturor oamenilor care l.au votat şi l-au ajutat să-i surclaseze pe Cove sau Vladimir Drăghia.

Pe lângă Smiley, la această categorie au mai fost nominalizaţi şi Liviu Teodorescu, Gabriel Coveșeanu, Corneliu Ulici, Denis Boabeș (The Motans), Cornel Ilie (Vunk), Alex Petricean (bucătar) și Vladimir Drăghia.

Smiley e bărbatul anului 2018 la Gala Unica

„Mulţumesc, Unica România. Mulţumesc, oamenii lui Smiley pentru voturi”, a fost mesajul pe care Smiley l-a postat pe contul său de Instagram, alături de trofeul pe care l-a primit. În cadrul Galei Unica, au fost premiaţi mai mulţi artişti, precum: Raluca Băraru „Artistul Anului 2018”, Andreea Balaban „Social Media Star”, Stephan Pelger „Designer la Modă”, Mădălina Gidiuţă „Femeia de Carieră a Anului”, Andreea Berecleanu „Beauty Icon”, Andreea Bălb „Cea mai Populară Copertă”, Alina Eremia „Fashion Icon”, Alexandru Dima „Implicare Socială”.

Smiley a fost desemnat bărbatul anului 2018 la Gala Unica
Smiley a fost desemnat bărbatul anului 2018 la Gala Unica

Evenimentul a fost prezentat de un cuplu neobişnuit, nonconformistul Cătălin Măruţă şi sobra Amalia Enache, ştirista de la Pro TV. Măruţă a povestit cum a fost experienţa aceasta pentru el: „E o combinaţie neaşteptată pentru că este prima dată când noi prezentăm un astfel de eveniment împreună. Ne-am simţit foarte bine şi ne-am înţeles foarte bine. De fapt, noi ne-am mai întâlnit de mai multe ori în emisiunea mea, ori în Pro TV, şi ne-am descurcat foarte bine. Aşa cred, cel puţin.

Eu chiar mă bucur şi, de acum încolo, putem prezenta noi. Nu toată ziua cu Dragoş Bucurenci. Ştim să ne completăm, avem unele glume pe care poate unii nu le-au înţeles. Ea a venit cu calmul, eu sunt mai efervescent. E doamnă elegantă, care arată foarte bine şi care a dat tonul. Doamna a dat tonul şi domnul a continuat”, a fost reacţia lui Cătălin Măruţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×