Cătălin Măruță, mesaj pentru Florin Busuioc: ”Viața ne surprinde cu furtuni neașteptate”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/11/2018, 19:10
Cătălin Măruță, mesaj pentru Florin Busuioc: ”Viața ne surprinde cu furtuni neașteptate”
Cătălin Măruță a postat un mesaj pentru Florin Busuioc

Cătălin Măruță a postat pe site-ul său de socializare un mesaj pentru Florin Busuioc. Realizatorul de televiziune a spus că ”viața ne surprinde cu furtuni neașteptate”, continuând prin a-și expune sentimentele din momomentul în care a auzit vestea tristă despre Busu. Gestul său de colegialitate, plin de îngrijorare, a fost apreciat pe Facebook-ul acestuia de sute de oameni. Pe scurt, Florin Busuioc a suferit un infarct în seara de marți, 6 noiembrie, care a umplut toată lumea de teamă. Acestuia i făcut rău, aflându-se la un spectacol la ”Filarmonica Oltenia”, din Craiova. Colegii săi au sunat imediat la 112, iar medicii au hotărât ca Busu să fie operat de urgență. În prezent, longevivul prezentator este într-o stare bună, însă, îngrijorarea că situația s-ar putea schimba, încă este vie în mintea oamenilor care-l îndrăgesc. Printre aceștia s-a numărat Andreea Esca, Andra și, cel despre care vorbeam mai sus, Cătălin Măruță.

Se pare că, tovarășul său de trust deja l-a invitat pe longevivul prezentator de meteo în cadrul emisiunii sale, o dată ce se face bine. ”Uneori, viața ne surprinde cu furtuni neașteptate, dar e important să știm că soarele va apărea din nou”, și-a început mesajul moderatorul emisiunii ce-i poartă numele. De asemenea, acesta a adăugat prin a admite că a simțit palpitații la aflarea veștii despre cel care spune nu numai vremea în toate diminețile, ci și diferite bancuri, pentru a aduce zâmbetul celor care-l privesc. ”Ne-a dat ceva emoții Busu aseară” Abia aștept să îl văd pe canapea, să ne salutăm pe coridor și să ascult vremea și ghicitorile lui dimineața. Fă-te bine repede, Busu!”, și-a încheiat mesajul Măruță.

În fotografie este o captură cu mesajul lui catalin maruta adresat lui Busu
Mesajul lui Cătălin Măruță pentru Busu a adunat multe comentarii care-i doresc numai bine prezentatorului

Mesajul lui Cătălin Mărută pentru Florin Busuioc a adunat sute de comentarii! Ești greu de înlocuit!”

Cât despre reacțiile fanilor prezentatorului, ele au venit necontenit și au conținut numai urări de bine pentru acesta. ”Haide, Busuuu!!Ești greu de înlocuit…Fă-te bine și mișcă-ți fizicul la treabă. Doamne ajută!!!”, ”Busule, însănătoșire grabnică și revino cât mai repede la știri. Fără tine nu mai are farmec. Fii binecuvântat”, ”Multă sănătate! Ne rugăm pentru dânsul și sperăm să-l revedem curând!”, ”Am plâns dimineața la ora 6 când am auzit la știri. Doamne ajută să fie bine!!!”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor care iubesc prezența lui Busu pe micile ecrane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×