Smiley, așa cum nu l-ai văzut niciodată! Ce a ajuns să facă în izolare

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
29/04/2020, 19:36
Smiley, așa cum nu l-ai văzut niciodată! Ce a ajuns să facă în izolare
Ce face Smiley în izolare. Sursa foto: Instagram.com

Nu te-ai fi gândit că îl vei vedea vreodată în ipostaza asta pe Smiley. Afat în izolare de atâta vreme, artistul s-a apucat de treabă serioasă în bucătărie. A spălat vasele și a dus gunoiul sub privirile și îndrumările Ginei Pistol care l-a urmărit pas cu pas.

În plină izolare, Smiley s-a apucat de curățenie

Aflat în izolare de aproape două luni, de când s-a întors din America, Smiley are tot felul de activități. Pe lângă muzică, artistul se mai ocupă și de treburile gospodărești. O ajută pe Gina Pistol, partenera lui de viață, cu ce poate. De exemplu, cu spălătul vaselor și cu strânsul gunoiului.

Ultima dată s-a lăsat filmat în timp ce gospodărea în bucătărie, iar clipul l-a postat pe TikTok, însoțit de un mesaj de „interes public„.

Vezi AICI videoclipul lui Smiley!

Smiley îndeamnă la igienă și curățenie

Smiley îndeamnă populația să păstreze igiena și să curețe cât mai bine și cât mai des vasele pentru mâncare, iar gunoiul să fie strâns și scos afară de fiecare dată când se strânge.

”Mesaj de interes public: doamnelor și domnilor, pentru sănătatea dumneavoastră, evitați să lăsați grăsimi și murdărie în farfurie. Spălați vasele pe cât de mult posibil. Pe cât de mult posibil, vă spun eu, face bine!”

„Păstrați curățenia la locul de muncă. Duceți gunoiul pe cât de mult posibil, cu cât mai des, cu atât mai bine. Vă spun eu. Pentru liniștea voastră sufletească și psihică, duceți gunoiul cât mai des”, le-a transmis Smiley fanilor care îi urmăresc întreaga activitate.

Smiley a fost plecat în America pentru o perioadă de trei luni, pentru a compune muzică, dar s-a văzut nevoit să revină mai devreme cu o lună, din cauza noului coronavirus care începuse să facă primele victime în lume, încă de la începutul lunii martie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×