Gina Pistol se destăinuie după finala Asia Express! Prin ce a trecut în timpul filmărilor: „Nu m-am simțit bine fizic”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/04/2020, 12:59
Gina Pistol se destăinuie după finala Asia Express! Prin ce a trecut în timpul filmărilor: „Nu m-am simțit bine fizic”
Gina Pistol este tristă că Asia Express a ajuns la final. Așteaptă, însă, cu nerăbdare un nou sezon spectaculos. Sursa foto: a1.ro

Miercuri seara, Asia Express și-a desemnat fericiții câștigători ai sezonului cu numărul trei, intitulat sugestiv Drumul Comorilor. Este vorba despre echipa formată din prezentatorul TV Răzvan Fodor și bunul său prieten Sorin Bontea, jurat al emisiunii Chefi la cuțite. Acum că show-ul a ajuns la final, Gina Pistol a dezvăluit impresiile sale despre competiție, dar și peripețiile prin care a trecut de-a lungul filmărilor.

Gina Pistol s-a atașat de echipele care au luat startul în competiția Asia Express: „Suntem o familie”

După două luni de probe inedite și stres, la care se adaugă, bineînțeles, căldura infernală din Taiwan și Filipine, oboseala a ajuns să-și spună cuvântul nu doar asupra concurenților, ci și asupra întregii echipe de producție.

Și nu avea cum să fie altfel, susține frumoasa prezentatoare TV, având în vedere că le-a fost alături trup și suflet echipelor angrenate în lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro.

I-a așteptat de fiecare dată cu sufletul la gură să ajungă la punctul de întâlnire pentru a termina cursa și s-a implicat sufletește, ascultându-le cu atenție grijile, dar și poveștile de viață. Așa se face că Asia Express a devenit a doua familie pentru blondină și nu regretă nicio clipă că face parte din proiect, chiar dacă au existat și momente în care nu s-a simțit deloc bine, mai ales din punct de vedere fizic.

Mesajul frumoasei prezentatoare TV

Suntem o familie. Au fost multe filmări în care nu m-am simțit bine fizic. Atunci când unul dintre noi ceda, era cineva din echipă acolo ca să ne ridice. Nu ai cum să nu ai momente când nu pici.

A fost o finală spectaculoasă. Eu așteptam să văd ce echipă ajunge la mine. Sunt foarte mândră de ei. Eu mă implic foarte mult sentimental în toate poveștile”, a dezvăluit Gina Pistol într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Cât despre planurile de viitor ale frumoasei prezentatoare TV, în următoarea perioadă erau programate să înceapă filmările noului sezon al emisiunii Chefi la cuțite.

Chiar dacă epidemia de coronavirus le-a amânat pe termen nedeterminat, telespectatorii pot urmări o ediție specială, în care cei trei bucătari se vor înfrunta cu alți colegi de breaslă celebri pentru a câștiga dreptul de a-și vedea statuia tronând în platou când sezonul opt va putea începe.

Trebuia să filmăm Chefi la cuțite, dar cu pandemia, suntem pe pauză. O să urmeze un sezon nou „Titani la cuțite” și va fi ceva spectaculos”, a explicat Gina pentru sursa citată. Edițiile speciale vor începe de miercuri, 29 aprilie, la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×