Primele imagini din Asia Express 3. Concurenţii au ajuns în Filipine

Dan Suta   
în Reality show
21/10/2019, 15:40
Primele imagini din Asia Express 3. Concurenţii au ajuns în Filipine GALERIE FOTO
Au apărut primele imagini de la Asia Express 3. Sursa foto: spynews.ro

Au apărut și primele imagini de la Asia Express. Perechile de vedete au ajuns deja în Filipine, acolo de unde vor porni în aventura vieții lor. Cel de-al treilea sezon al reality-show-ului difuzat de Antena 1 se va filma în două țări asiatice, Filipine și Taiwan.

Imagini din Asia Express 3, postate de Ceușan, Grebenișan și Adda

Pentru familiile și prietenii care și-au făcut griji privind zborul spre Filipine, ei bine nu trebuie să se preocupe. Toți concurenții au ajuns teferi și nevătămați în Filipine, acolo unde vor fi nevoiți să supraviețuiască fără bani, necunoscând limba, ci bazându-se pe instinctele lor primare. Printre cei care au postat deja imagini din Filipine se numără cântăreața Adda și vloggerițele Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.

Printre primele impedimente de care s-au lovit deja cei care au ajuns în Filipine se numără câteva insecte ce le-a dat mari bătăi de cap concurenților. Adda a povestit cum au decurs primele clipe petrecute în exotica țară. Adda speră ca această experiență să îi aducă numai lucruri frumoase, chiar dacă e conștientă că nervii concurenților vor fi întinși la maximum.

imagini asia express 3
Carmen Grebenișan a postat la Instastory mai multe imagini din Filipine, imediat după ce concurenții au ajuns acolo. Sursa foto: Instagram Carmen Grebenișan

Adda: „Abia așteptî, să trăim la maximum fiecare clipă”

„Pentru noi Asia Express e una din cele mai mari provocări pe care le vom trăi în cuplu. O să ne arate care sunt limitele noastre și cât de puternici suntem. Ne bucurăm mult că mergem împreună. Noi nu ne putem dezlipi unul de celălalt nicio secundă, pentru că ne iubim foarte mult și simțim că suntem suflete-pereche. Abia așteptăm să trăim la maximum fiecare clipă! Să ne bucurăm, să râdem, să ne distrăm, să ne enervăm și poate chiar să plângem dar să rămânem cu cele mai tari amintiri!”, a declarat Adda în fața celei mai mari provocări din viața sa, scrie spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×