Asia Express 3. Cine sunt “gemenele” Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, care vor participa în sezonul nou de la Antena 1

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/10/2019, 15:45
Asia Express 3. Cine sunt “gemenele” Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, care vor participa în sezonul nou de la Antena 1
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan vor participa la Asia Express 3. Sursa foto: fpm.ro

Seamănă izbitor și sunt două dintre cele mai adulate influencerițe din România. Alina Ceușam și Carmen Grebenișan sunt două dintre cele mai de succes bloggerițe din România și vor participa în expediția de la Asia Express 3, care se va filma de la jumătatea lunii octombrie în Filipine și Taiwan.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, două bloggerițe la modă

Pe cele două le-a unit pasiunea pentru fotografiat. S-au mutat împreună într-un apartament din Cluj Napoca și, treptat, au reușit să lege una din cele mai frumoase prietenii din lumea mondenă. Niciuna dintre ele nu s-a gândit că vor ajunge atât de sus în perioada studenției și sub nicio formă cu ajutorul blogging-ului.

Totul a pornit ca un hobby pentru ambele fete pasionate de modă, iar din activitatea aceasta au ajuns, practic, să câștige suficient de bine încât să nu ducă grija zilei de mâine. Carmen și Alina fac parte din generația care a știut să se impună în mediul online și au intrat la timp în toată nebunia influencerilor, căci în străinătate, această modă și-a depășit deja punctul culminant, iar criticii spun că în curând va dispărea.

alina ceușan carmen grebenișan
Alina și Carmen au locuit împreună în perioada studenției în Cluj. Sursa foto: fpm.ro

Carmen, despre relația de prietenie cu Alina

„Prietenia mea cu Alina, care este una foarte puternică, e cea mai pură prietenie. Este singura prietenie și de cele mai multe ori oamenii cred că suntem surori. Cu siguranță am fost surori într-o altă viață. Nu știu dacă ne crede cineva, însă noi nu ne-am certat niciodată. De fiecare dată una dintre noi este dispusă să îi cedeaze celeilalte orice, dacă cealaltă își dorește mult acel ceva”, a declarat Carmen Grebenișan pentru fpm.ro.

Carmen și Alina au un stil bine conturat și nu stau mult pe gânduri când sunt întrebate care sunt designerii lor preferați. „Printre ei se numară Isabela Teodor, Flore Diana, Evelyn Lorincz, Diana Chis, Corina Cigodar și se întâmplă ca toate să fi studiat la Universitatea de Artă și Design din Cluj. Și cu asta ne mândrim. Mai multe updates din acest domeniu puteți găsi pe contul de instagram: @gala_uad_fashion_design. Îmi place foarte, foarte mult și Seen Users, Ina de la cactus The Brand creează niște piese foarte interesante, la fel și Crissa de la OMRA,  iar Mihalea Glăvan pe partea de încălțăminte”, a mai spus Carmen în același interviu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×