Smiley, tuns de Gina Pistol! Videoclipul fabulos cu cei doi porumbei

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/04/2020, 22:40
Smiley, tuns de Gina Pistol! Videoclipul fabulos cu cei doi porumbei
Smiley a fost tuns de Gina Pistol. Sursa foto: Youtube

Smiley și Gina Pistol nu se plictisesc deloc în izolare. Pe principiul, „cine n-are frizer, să-și cumpere”, cântărețul a apelat la partenera lui pentru a fi coafat, iar aceasta s-a descurcat corespunzător.

Smiley, tuns de Gina Pistol

Artistul a postat pe pagina sa de Youtube un videoclip la finalul căruia le- a arătat fanilor cine este persoana care are grijă să aibă un look impecabil chiar și în carantină.

De când au recunoscut că au o relație, Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund, iar naturalețea cu care împărtășesc activitățile pe care le fac împreună i-au cucerit pe fanii lor.

Gina a băgat mașina de tuns în funcțiune și a început să îl aranjeze pe iubitul ei, luând din părțile laterale. Mulți dintre admiratorii lui Andrei s-au speriat și i-au cerut pe durata difuzării premierei live să nu se tundă chel, dar nu a fost cazul, căci cântărețul nu vrea să renunțe așa ușor la pletele sale.

Iubita lui Smiley îi face tot mai des declarații de dragoste fără să mai țină cont că o aud toți

După cum spuneam, cei doi nu se mai ascund deloc, iar recent, Gina i-a făcut câteva declarații de dragoste partenerului ei fără să țină cont că o aude mai multă lume.

„Sunt acasă, te aștept să vii. Aa… suntem mai mulți? Credeam că mă suni așa să vezi ce mai fac. Sunt de 3 săptămâni în izolare, dar nu mă plictisesc. Nu-mi lipsește nimic. La un moment dat o să-mi fie dor de colegi, de ceea ce făceam. Ce crezi că mă enervează cel mai tare la colegul de izolare?

Că este dezordonat. Mai este din pulpa de curcan în frigider. Aia de ieri. Crezi că îți gătesc zilnic? Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi, te iubesc! Hai acasă!’, a spus Gina fără să mai țină cont că o aud toți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×