Smiley și Gina Pistol, prima fotografie împreună, de Paște

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/04/2020, 12:13
Smiley și Gina Pistol, prima fotografie împreună, de Paște
Smiley și Gina Pistol, prima fotografie împreună, de Paște. Sursa foto: Instagram.com

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 3 ani, dar au reușit mereu să-ți țină relația departe de ochii curioșilor, însă de data aceasta au apărut pentru prima dată împreună. Cunoscutul artist a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare alături de iubita sa, în prima zi de Paște.

Prima imagine în care Smiley și Gina Pistol apar împreună

Prezentatoarea „Asia Express” de la Antena 1 și Smiley au dezvăluit recent că formează un cuplu, dar au reușit să se ascundă până în clipa în care au fost văzuți împreună într-un vlog de-al cunoscutul artist când Gina Pistol a venit din cealaltă cameră pentru a-l pupa pe obraz.

Câteva zile mai târziu, în prima zi de Paște, Smiley a postat pe o rețea de socializare și prima fotografie alături de frumoasa blondină. Se pare că cei doi nu-și mai ascund sentimentele, lucru pe care fanii celor doi l-au admirat.

„Paște fericit! Pace și liniște! Să ne vedem cu bine, curând, sănătoși și plini de viață! Reînviere”, a scris Smiley în dreptul imaginii de pe contul de Instagram.

Gina Pistol și Smiley nu-și mai ascund relația de dragoste

La scurt timp după postarea fostului component al trupei Simplu, prezentatoarea de la Antena 1 a publicat aceeași imagine pe pagina sa de socializare, schimbând puțin mesajul.

„Să aveți pace și lumină în suflete și case. Hristos a Înviat! Bucurați-vă”, a notat frumoasa prezentatoare „Chefi la cuțite” în dreptul imaginii.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. „În sfârșit o poză cu Gina:))”, „Eh așa da😍 Paște fericit!!!” sau Paște fericit la amândoi, în sfârșit o poză împreună!!!!❤️😍😘”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise de internauți în mediul online. 

Gina Pistol a mărturisit într-un interviu pentru elle.ro că nu mai simte nevoia de validare din partea bărbaților, mai ales că acum iubește și este iubită de cine trebuie și a ajuns să se cunoască foarte bine.
„Acum eu nu mai am nevoie de ea. Bine, mai glumesc așa, uneori, cu omul drag, dar acum nu mai am nevoie de ea, tocmai pentru că mă cunosc foarte bine. Și ca să te cunoști foarte bine, trebuie să treci așa puțin prin viață”, a spus vedeta în urmă cu ceva vreme.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×