Situație fără precedent la Chefi la cuțite! Ce se va întâmpla la marea finală

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/06/2019, 12:08
Situație fără precedent la Chefi la cuțite! Ce se va întâmpla la marea finală
Finala Chefi la Cuțite: Sorin Bontea nu s-a calificat cu nicio familie. Sursa foto: Antena 1

Marți, 18 iunie, de la ora 20, va avea loc marea finală a emisiunii Chefi la cuțite, iar surprizele sunt uriașe, anunță cei de la Antena 1. Ediția actuală, unde se gătește în familie, își va desemna marele câștigător dintre concurenții cunoscuți deja fanilor emisiuni, printre care se numără foști participanți, dar și celebrități de pe plaiurile mioritice.

Finala Chefi la cuțite: Sorin Bontea va fi spectator

De departe, cel mai interesant lucru este că chef Sorin Bontea nu are pe nimeni în marea finală, în condițiile în care până acum și-a adjudecat trofeele de la Chefi la cuțite. Primii care s-au calificat în finala de marți, 18 iunie, sunt membrii familiei Binh, instruiți de bagheta magică a bucătarului Cătălin Scărlătescu.

Și Florin Dumitrescu mizează pentru marele trofeu cu Nadejda și soțul ei, Victor, împreună cu cei doi copii. Chef-ul nu are mari emoții cu privire la concurenții pe care i-a dus în marea finală cu sfaturile sale. Cealaltă familie calificată în marea finală este cea formată dintre surorile Crudu. Sora Danielei Crudu a mai fost la Chefi la cuțite și s-a remarcat prin talentul ei la gătit.

Surorile Crudu se luptă pentru 10.000 de euro

Familiile luptă sezonul acesta pentru premiul de 10.000 de euro, iar de data aceasta, chef Bontea va privi de pe margine finala care se va disputa între cei mai buni. „Finala sezonului cu familii este specialã, iar echipele care intrã în lupta pentru titlu sunt foarte determinate.

Deşi atmosfera din platou a fost mai relaxatã, comparativ cu sezoanele anterioare, rãzboiul final pentru premiul de 10.000 Euro va fi aprig. Atât chef Dumitrescu, cât şi chef Scãrlãtescu sunt hotãrâţi sã învingã, motiv pentru care îşi vor instrui taberele sã facã spectacol în farfurie.

Cu toate cã este un sezon special, chefii îşi ascut cuţitele de acum, cãci lupta adevãratã va continua în toamnã, în cel mai nou sezon Chefi la cuţite!”, a declarat Gina Pistol despre marea finală, scrie libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×