Iubita lui Cătălin Scărlătescu a ajuns de urgență la spital! Medicii au legat-o de targă

Dan Stancu   
în Stiri mondene
25/03/2019, 11:03
Iubita lui Cătălin Scărlătescu a ajuns de urgență la spital! Medicii au legat-o de targă GALERIE FOTO
Iubita lui Cătălin Scărlătescu a ajuns de urgență la spital!

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a trecut prin clipe cumplite și ajuns de urgență la spital. Ar fi vrut să se odihnească după ce s-a distrat într-un club, dar seara s-a terminat cu nu se poate mai rău pentru blondă.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, la spital. Ce s-a întâmplat

Totul s-a petrecut după ce Maria Andria a ieșit singură într-un club. La întoarcere, înainte să intre în camera de hotel, i s-a făcut rău, apoi a început să se tăvălească pe jos și să se dea cu capul de pereți, potrivit spynews.ro. A fosr chemată ambulanța, iar medicii care au sosit la fața locului au fost nevoiți să o lege de targă.

Blonda lui chef Scărlătescu a fost transportată de urgență la secția de toxicologie a Spitalului Floreasca și, după câteva ore, medicii și-au dat seama ce este în neregulă: tânăra consumase mescalină, un drog care produce halucinații. Și coșmarul nu s-a terminat pentru iubita lui chef Scărlătescu: un pacient a decedat sub ochii ei, în timp de era în salon, iar o femeie s-a ridicat și și-a făcut nevoile.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a ajuns la spital după ce a conasumat droguri.
Iubita lui Cătălin Scărlătescu a ajuns la spital după ce a consumat droguri.

Ce se știe despre blonda lui Scărlătescu

Maria Andria are 27 de ani și este pe jumătate grecoaică. A devenit cunoscută în showbiz datorită piesei „Love in Dubai, care a adunat peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. Cântăreața nu s-a oprit aici și a mai lansat o piesă de succes: „Mamma Mia”, cu 4,4 milioane de vizualizări pe YouTube.

Cătălin Scărletescu a vorbit, la un moment dat, despre relațiile sale. „Cel mai simplu mod este să îi spui direct, domnișoară vă invit la masă diseară. Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel putin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze.N-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații cu femei foarte mișto. Nu sunt genul de om să mă afișez, viața mea privată e viața mea privatată, de ce aș face-o acum. Sunt o persoană publică, îmi văd de meseria mea, dar am un zid și viața mea din spatele acelui zid vreau să rămână acolo”, a spus el.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×