Accident la Chefi la cuţite! Ce s-a întâmplat pe post, la Antena 1: “Este chiar rău”

Dan Suta   
în Stiri mondene
04/06/2019, 12:56
Accident la Chefi la cuţite! Ce s-a întâmplat pe post, la Antena 1: “Este chiar rău”
Chefi la cuțite, de la ora 20:00, la Antena 1. Sursa foto: libertatea.ro

Antena 1 anunță o nouă ediție incendiară a emisiunii Chefi la cuțite, asta după ce un accident nemaivăzut va lua cu asalt cea mai urmărită bucătărie din România. Unul dintre concurenți va rămâne fără farfurie pe banda rulantă, iar reacțiile, din promovarea emisiunii, sunt evident pline de incertitudine.

Tort scăpat pe jos la Chefi la cuțite

Chef Florin Dumitrescu spune în clipul de promovare al ediției care va fi difuzată astăzi de la ora 20:00 că este pentru prima oară când dispare o farfurie de pe banda rulantă. Sezonul acesta, la Chefi la cuțite se gătește în familie, iar temele culinare sunt alese special pentru ca participanții să le poată prepara în familie.

Prima farfurie va fi pusă în valoare de către chefi, care îi vor ajuta pe membrii unei familii să gătească. Cătălin Scărlătescu va avea un ghinion cumplit în această seară. Tortul pe care l-a pregătit după rețeta bunicii va fi scăpată din greșeală pe jos, cu doar trei minute înainte ca Gina Pistol să spună stop gătitului.

„Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată”

Chef Dumitrescu va dori să salveze situația din compasiune pentru pățania lui Scărlătescu. Ce fel de surpriză îl va aștepta pe chef Scărlătescu după ce banda rulantă înainta fără tortul lui se va afla de la ora 20:00, într-o ediție cu totul specială. „Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată! Să rămâi fără farfurie pe bandă este chiar rău! Eu în momentul acela chiar m-am speriat. Mă întrebam ce să fac, dar chiar nu mai aveam ce să fac”, spune chef Dumitrescu atunci când vede că lipsește o farfurie de pe bandă.

Juriul de la Chefi la cuțite, unul din cele mai de succes show-uri de cooking din România este format din bucătari profesioniști. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați care desființează sau apreciază preparatele culinare ale concurenților.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×