A început Chefi la cuţite, pe Antena 1! Ce familie i-a dat pe spate pe juraţi

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/05/2019, 21:37
A început Chefi la cuţite, pe Antena 1! Ce familie i-a dat pe spate pe juraţi GALERIE FOTO
Sezon nou la ANtena 1 marca Chefi la cutite

Cunoscuta emisiune ”Chefi la cuțite” a revenit pe micile ecrane, cu o nouă ediția, dedicată, în premieră familiilor! Începutul a fost unul nebun, plin de mâncăruri tradiționale, dar și de multă muncă, asezonat cu momente foarte frumoase și pline de umor.

”Chefi la cuțite”, sezon nou dedicat familiilor

Chefii au fost extrem de încântați și au afirmat cu un mic regret că s-au îngrășat câteva kilograme bune: „Am avut mâncare româneasca multă, am avut și italienească, am primit și mâncare la metru”. Chefii au avut de luat o decizie foarte importantă și grea, căci toate familiile au pregătit preparate tradiționale, peste așteptările tuturor.

În urma preselecției, aceștia vor fi nevoiți să-şi aleagă fiecare câte o familie, alături de care să aibă o șansă la premiul cel mare. Pe scurt, nu doar concurenţii au avut de muncit, dar şi jurații, că doar toţi vor să câştige încă o finală!  Așa se face că chefii au început să se certe încă din prima zi de filmare. Nu se pot hotărî asupra unui lucru: dacă „Familii la cuțite” poate fi luat, sau nu, în considerare ca o victorie completă. Părerile au fost împărțite așa că momentan, nu există un răspuns clar!

Chefi la cutite sezon nou
Chefi la cutite, sezon nou dedicat familiilor

Karina i-a cucerit pe cei trei jurați

Sezonul special, dedicat familiilor, a început într-o atmosferă extraordinară, prima concurentă fiind o fetiță adorabilă împreună cu mama, mătușa și verișoara ei. Micuța a cucerit din prima cei trei chefi: „Mie îmi place să defilez, să fiu eu cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă”, a spus micuța.

Angie Gherasim, Karina și familia Marin vor forma o echipă de excepție! La doar 5 ani, Karina este deja un model căutat în lumea modei internaționale. Micuța este cea care își dorește această carieră, iar mama sa o susține. Karina este foarte entuziasmată să îl cunoască pe Bontea și mărturisește că nu are nicio emoție: „O să câștigăm”, a spus fetița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×