Daniela Crudu, ce apariție la filmările Chefi la cuțite! Vedeta Antena 1 a purtat rochiță scurtă. FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/04/2019, 15:36
Daniela Crudu, ce apariție la filmările Chefi la cuțite! Vedeta Antena 1 a purtat rochiță scurtă. FOTO GALERIE FOTO
Apariție incediară! Daniela Crudu a venit la Chefi la Cuțite

Daniela Crudu și-a încercat norocul la Chefi la Cuțite, loc în care sora sa a tras lozul cel mare în sezonul trecut! Vedeta a ales o vestimentație așa cum ne-a obișnuit, foarte sexy. Bruneta s-a îmbrăcat într-o rochiță albă, extrem de scurtă, alături de un șorț roșu. Apariția sa a surprins încă o dată dat fiind energia sa extrem de pozitivă și firea mereu glumeață, astfel că a reușit să-i facă pe toți aflați în platou să se simtă bine .

Daniela Crudu, apariție de senzația la Chefi la Cuțite!

Dacă anul trecut a stat cu emoții mari în culise în timpul jurizării farfuriei surorii sale, sezonul nou de la Chefi la Cuțite a surprins-o pe Daniela Crudu în fața chefilor. Cunoscuta vedetă s-a decis să-și facă apariția la concursul culinar.

Sora brunetei a dmonstrat că, pe lângă make-up, se pricepe la gătit. Îmi place emisiunea și vreau să simt pe pielea mea cum este să fii concurent. Mi se pare greu să apari la televizor și să gătești. Eu accept tot timpul provocări, pentru că vreau să îmi depășesc limitele. Am mari emoții, dar cred că va fi o experiență frumoasă și sunt entuziasmată să îi văd pe chefi!”, declara aceasta.

Daniela Crudu, apariție extrem de sexy la Chefi la cuțite!
Daniela Crudu, apariție extrem de sexy la Chefi la cuțite!

Daniela Crudu: „Pentru mine nu am emoții

„Ana știe să gătească, ea e cea care pregătește mâncarea în familie, pentru că eu nu stau deloc bine la acest capitol. S-a pregătit foarte mult pentru aceste audiții, a încercat să facă preparatul de mai multe ori acasă ca să îi iasă cât mai bine în platou.

Rețeta e una destul de consistentă, motiv pentru care chefii au pariat că în spatele ușilor se află un bărbat, atunci când au văzut ce e în farfurie. Am avut mari emoții pentru ea, pentru mine nu am în mod normal, dar pentru că ea am avut, pentru că nu prea a apărut în emisiuni până acum…doar foarte rar. Iar de data asta ea a fost cea care și-a dorit să se înscrie”, a afirmat Daniela Crudu, cea care o va și susține pe sora sa din culisele „Chefi la cuțite”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×