Florin Dumitrescu, de la Chefi la cuțite, reacţie surprinzătoare: „Nu mai ajung în sezonul 7”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/02/2019, 10:05
Florin Dumitrescu, de la Chefi la cuțite, reacţie surprinzătoare: „Nu mai ajung în sezonul 7” GALERIE FOTO
Florin Dumitrescu renunta la carne, pentru un telefon

Celebrul chef Florin Dumnitrescu a anunțat că renunță la carne timp de trei luni! Se pare că celebrul bucătar a primit o ofertă din partea unei companii, care i-a propus să renunțe la carne pentru trei luni, iar în schimb va primi un telefon Samsung Galaxy Fold.

„Cred că Cristina (n.r. soția lui Dumitrescu) mă dă afară din casă când aude că vreau să îmi schimb telefonul. Nu cred că mai apuc sezonul 7 „Chefi la Cuțite”, a scris Florin Dumitrescu pe o rețea de socializare.

Florin Dumitrescu va primi un Samsung Fold de 1980 de dolari

Florin Dumitrescu a acceptat imediat provocarea, dar i-a spus soției sale că va renunța la carne timp de trei luni, dacă îl lasă să-și cumpere telefonul lansat recent de gigantul coreean. „Dacă mă lași să îmi cumpăr Galaxy Fold, renunț la carne trei luni”. Pană la urmă Cristina a acceptat ca soțul său să își cumpere noul telefon, iar Florin Dumitrescu se alege și cu telefonul gratis, dar și cu banii oferiți de soția sa, care nu sunt deloc de neglijat.

Filmările pentru noul sezon Chef la cuțite încep în luna aprilie și vor fi difuzate în toamnă, iar emisiunea îi va avea în continuare pe cei trei jurați celebri alături de Florin. Chef Sorin Bontea și Chef Scărlătescu vor continua sa fie Chefii cuțitelor.

Ultimele tehnologii, strânse în Samsung Galaxy S10

Samsung a lansat pe 20 februarie ultimele modele de telefoane inteligente care se pare că au adus panică în rândul competitorilor, deoarece au cele mai noi tehnologii. Samsung a prezentat, miercuri seară, Galaxy Fold, telefonul care se pliază. Va costa 1.980 de dolari.

Asa arata Samsung Fold, telefonul pentru care Florin Dumitrescu renunta la carne

Pliat, smartphone-ul va avea avea 11,5 centimetri, în timp ce ”despăturit”, va avea 18,5 centimetri. Galaxy Fold va fi lansat pe 26 aprilie în Statele Unite și pe 3 mai în Europa, iar prețul va fi de 1.980 de dolari. La el s-a lucrat timp de 10 ani, iar Samsung speră că va ajuta compania să se mențina în fața rivalilor chinezi, care se apropie tot mai amenințător.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×