Cum arată noul Samsung Galaxy Fold, telefonul pliabil de la Samsung! Imagini neoficiale

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
20/02/2019, 21:55
Cum arată noul Samsung Galaxy Fold, telefonul pliabil de la Samsung! Imagini neoficiale GALERIE FOTO
Cum arată noul Samsung Galaxy Fold, telefonul pliabil de la Samsung!

Samsung a dezvăluit miercuri, în cadrul evenimentului aniversat de tip Unpacked, noul telefon mobil Galaxy S10, telefonul pliabil Galaxy Fold și multe altele. Prin acest eveniment, gigantul coreean a lansat oficial telefoanele mult așteptate.

Din noile imagini și alte câteva informații care circulă prin lume, se dovedește că design-ul telefonului este deosebit. Galaxy Fold are în partea de jos a telefonului o grilă pentru difuzor și un port USB Type-C, dar și balamaua care va face posibiliă plierea telefonului într-un dispozitiv compact.

Cum arată noul Samsung Galaxy Fold

Un alt telefon mobil foarte așteptat a fost și Galaxy S10. Acesta este cel mai important model al companiei și a venit cu noutăți fabuloase.  Funcțiile sale includ un sistem cu cameră cu trei lentile, un ecran de afișare cu găuri, o memorie RAM imensă, rețea de 5G și o durată mai lungă de viață a bateriei, lucru pe care îl doream cu toții. Se spune că ar fi cel mai bun telefon pus în vânzare vreodată, iar concurența pare să fi bătut deja bătălia cu cei de la Samsung.

Cum arată noul Samsung Galaxy Fold, telefonul pliabil de la Samsung! Imagini neoficiale
Din noile imagini și alte câteva informații care circulă prin lume, se dovedește că design-ul telefonului este deosebit

Noul telefon este un model aniversar și vine în trei versiuni: Galaxy S10, S10 + și Galaxy S10E. Toate au ecranul Samsung Infinity -O. Ce este special e că în cazul fiecarei serii Galaxy S, lumea trebuie să fie pregătită pentru ceva impresionant, cum ar fi: un procesor Snapdragon 855, Exynos 9830, memorie RAM de 6 GB, camere triple și stocare internă de 128 GB.

Cum arată noul Samsung Galaxy Fold, telefonul pliabil de la Samsung! Imagini neoficiale
Samsung a dezvăluit miercuri, în cadrul evenimentului aniversat de tip Unpacked noul Samsung Galaxy Fold

Mai mult, se vehiculează că Samsung ar fi lansat, în cadrul evenimentului aniversar, și o listă lungă de fispozitive. Printre ele sunt și Galaxy Fit și Galaxy Buds. Dintre cele două, Galaxy Fit va fi un tracker de fitness pentru alergători și cei interesați de sport, în special fitness, iar Galaxy Buds va rivaliza cu căștile Apple AirPods.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×