Florin Dumitrescu, anunț despre soția sa. ”După un an în care am trecut prin tot felul”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/10/2018, 15:56
Florin Dumitrescu, anunț despre soția sa. ”După un an în care am trecut prin tot felul” GALERIE FOTO
Florin Dumitrescu, alături de soția sa

Cunoscutul bucătar din România Florin Dumitrescu a făcut un anunț despre soția sa. Acesta a afirmat că ”după un an în care am trecut prin tot felul”, acum se întâmplă o noutate în viețile lor. Se pare că surpriza din partea partenerei lui de viață l-a uimit și făcut foarte mândru. Cei doi împart toate lucrurile bune, cât și cele rele de mulți ani de zile, iar roadele iubirii lor: Ana și Mia, le fac viața și mai frumoasă și plină de întâmplări minunate. Aceștia formează unul dintre cele mai fericite, de aici venind și frumusețea lor, cupluri din showbiz-ul românesc.

Pe numele său Cristina, iubea cu totul altă meserie până în acest moment, precum: jurnalismul. Însă, se pare că pasiunea juratului de la ”Chefi la cuțite” a venit ușor și în viața ei. De o vreme, aceasta ia lecții de gătit pentru un anumit tip de persoane, ceea ce-i face munca nobilă. Femeia face deserturi pentru oamenii alergici. Pentru a-i lăuda munca, soțul ei a postat un mesaj pe Facebook prin care admite că este mândru de ce a început să facă.

Florin Dumitrescu, anunt despre sotia sa
Soția lui Florin Dumitrescu, alături de unul dintre concurenții de la ”Chefi la cuțite”, Bogdan Vandici

Florin Dumitrescu, anunț surprinzător despre soția sa! ”Și-a spus că vrea să învețe să facă deserturi pentru alergici”

Florin Dumitrescu, anunt despre sotia sa
Poza cu soția lu iFlorin Dumitrescu făcând dulciuri pentru alergici, aceast lucru fiind noua sa pasiune

Bucătarul a scris câteva cuvinte despre activitatea și, totodată, reprofilarea soției sale. ”Ea este Cristina, soția mea. Când am cunoscut-o era beauty writer, beauty editor, beauty advisor. Avea biblioteca plină de reviste în care a scris, Elle, Bolero, Bravo(încă le avem, le răsfoiesc fetele noastre). Ținea un blog despre beauty și mergea la evenimente de genul. După un an în care am trecut prin tot felul, și-a spus că vrea să învețe să facă deserturi pentru alergici. Cristina când își propune ceva, Cristina reușește. Iar eu sunt foarte mândru de ea. Și mai îndrăgostit că înainte!”, a scris juratul show-ului culinar numit mai sus pe contul său de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×