Chef Florin Dumitrescu gătește împreună cu fiicele sale! Ce ingrediente alege pentru copiii săi!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
09/07/2018, 11:57
Chef Florin Dumitrescu gătește împreună cu fiicele sale! Ce ingrediente alege pentru copiii săi! GALERIE FOTO
Chef Florin Dumitrescu gătește cu fiicele sale

Este un bucătar de succes, cu câteva premii câștigate deja, iar românii par să îl iubească! Vorbim despre chef Florin Dumitrescu, care a mărturisit recent de unde își ia puterea de a duce toate proiectele la bun sfârșit. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

“Când ajung acasă după o zi plină…familia este cea care mă recalibrează. “Fericirea și succesul merg mână în mână, dar cel mai important este să știi să le calibrezi. Eu mă simt un om de succes și unul foarte fericit. Sunt mulțumit cu ceea ce am și îmi doresc să îmi cresc copiii în așa măsură încât peste zece, sau douăzeci de ani..să își aducă aminte cu drag de copilăria frumoasă pe care au avut-o”, a spus Florin Dumitrescu.

Citește și Chef Florin Dumitrescu, îngândurat după victoria de la Chefi la cuţite! 

Citește și Drama câştigătorului Chefi la cuţite! Moartea i-a răpit mama şi i-a distrus relaţia! 

Chef Florin Dumitrescu gătește împreună cu fiicele sale, acasă

Familist convins, bucătarul mărturisește că pentru el și Cristina, cea care i-a devenit soție acum mai bine de patru ani, obiectivele au prins un contur ușor diferit de la venirea pe lume a Avei și a Miei: “Apariția copiilor nu a făcut decât să ne unească și mai mult. Ne-a dat un sens, un obiectiv mult mai complex. Dacă înainte scopul era să descoperim lumea împreună, acum este mare mare de atât. O putem descoperi în patru și este cu mult mai frumos!”. Celebrul bucătar gătește acasă împreună cu cele două fetițe ale lui. “Acasă gătim împreună, facem tot felul de deserturi inspirate din bucătăria modernă, cu ingrediente sănătoase, adaptate pentru copii (fără zahăr, cu carob în loc de cacao și făină integrală). Sunt amândouă ajutoare de bază, indiferent că facem biscuiți, sau curățăm usturoi. Lucrăm ca o echipă”, a declarat acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×