Drama câştigătorului Chefi la cuţite! Moartea i-a răpit mama şi i-a distrus relaţia!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
28/06/2018, 00:01
Drama câştigătorului Chefi la cuţite! Moartea i-a răpit mama şi i-a distrus relaţia! GALERIE FOTO
Drama câştigătorului Chefi la cuţite, Bogdan Vandici!

Drama câştigătorului Chefi la cuţite! Bogdan Vandici este noul câștigător al ediției cu numărul 5 al celebrului show de televiziune Chefi la Cuțite! Desertul făcut de orădean în finala concursului a fost desemnat drept cel mai bun de la începutul emisiunii și i-a adus marele premiu de 30 de mii de euro! Citește și Gina Pistol aparișie de infarct în finala Chefi la Cuțite!

Bogdan Vandici este foarte bucuros acum, dar viața lui nu a fost mereu așa. Orădeanul începuse să gătească într-un restaurant din Paris, când a primit o veste devastatoare! Mama sa a murit. Tânărul a fost nevoit să vină acasă, să aibă grijă de tatăl său, rămas singur. A plecat cu inima sfâșiată din Franța, unde și-a lăsat marea iubire.

Drama câştigătorului Chefi la cuţite! Cum arată mulatra pe care a fost nevoit să o părăsească

O cheamă Manon Chenevard și Bogdan Vandici era nebun după formele ei apetisante. Este departe de ea acum și nu pare să reia relația cu frumoasa mulatră din Franța, iar cum toții știm ce se întâmplă cu relațiile la distanță. Vezi în GALERIA FOTO cum arată mulatra superbă cu care s-a iubit la Paris! Parcă este mai frumoasă şi ca Gina Pistol! Imediat după emisiune, frumoasa mulatră a postat pe Facebook un mesaj în care se mânfrește cu iubitul ei român!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×