Chef Florin Dumitrescu, îngândurat după victoria de la Chefi la cuţite!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
29/06/2018, 08:00
Chef Florin Dumitrescu, îngândurat după victoria de la Chefi la cuţite! GALERIE FOTO
Chef Florin Dumitrescu îngândurat după victoria la Chefi la cuţite. Bucătarul s-a plimbat nervos pe stradă, cu o ţigară electronică în mână

Unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari ai României se plimbă pe străzile Bucureştiului cu mina unui om neliniştit. Chef Florin Dumitrescu, îngândurat după victoria de la Chefi la cuţite!

Vedeta TV a bătut plaiurile Capitalei în lung şi în lat, aşteptând probabil cu nerăbdare partida dintre Franţa şi Argentina, din optimile Campionatului Mondial.

Chef Florin Dumitrescu, îngândurat după victoria de la Chefi la cuţite!! De la “franţuziţii” Jedi la Pogba şi Griezmann!

Florin Dumitrescu a dat lovitura la Chefi la cuţite, câştigând sezonul 5 al celebrei emisiuni culinare! După o luptă aprigă cu Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, Dumitrescu a reuşit să ducă în finala concursului un component al echipei albastre, poreclite şi “Ştrumfii Jedi”. Bogdan Vandici a reuşit să câştige premiul cel mare, 30.000 de euro, şi să îi aducă un succes important celui mai tânăr chef din emisiune.

Cu toate că a obţinut o victorie uriaşă, Florin Dumitrescu nu era în extaz zilele trecute. El se plimba pe stradă, cu o ţigară electronică în mână, şi părea fi îngândurat… Să fie oare vorba despre apropierea semifinalei dintre Franţa şi Argentina? Cum în emisiune a preferat întotdeauna bucătarii “franţuziţi”, nu ar fi de mirare ca Dumitrescu să fie mare fan al naţionalei conduse de Pogba şi Griezmann, mai ales că aduce un pic cu Rabiot, mijlocaşul de la PSG care a refuzat să facă parte din lotul lărgit al cocoşilor galici. Iar când urmează să joci cu Messi, parcă şi mina neliniştită a chefului este mai uşor explicabilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×