Singurul martor al accidentului lui Răzvan Ciobanu a rupt tăcerea! Ce a găsit lângă maşină

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/05/2019, 10:34
Singurul martor al accidentului lui Răzvan Ciobanu a rupt tăcerea! Ce a găsit lângă maşină
Fostul creator de modă Răzvan Ciobanu

Ies la iveală noi detalii în cazul morţii fostului creator de modă Răzvan Ciobanu. S-au scurs deja zece zile de la cumplitul accident rutier care i-a adus sfârșitul cunoscutului designer și iată că un martor-cheie a decis să facă lumină.

Mărturia celui care a fost martor la tragedie

Trupul neînsuflețit lui Răzvan Ciobanu a fost descoperit în dimineața celei de-a doua zile de Paște, alături de mașina avariată, dar potrivit spuselor autorităților, designerul ar fi murit cu mai mult timp înainte. În plus, există un martor care vine cu dezvăluiri surprinzătoare.

Am auzit bubuitura la 1 noaptea. Am ieșit în curte să văd dacă a venit cineva să mă fure. Am intrat, am ieșit, îmi era teamă” , a povestit bărbatul, în cadrul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1.

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Sursa foto:spynews.ro
Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Sursa foto:spynews.ro

Ce a găsit martorul la locul accidentului

Tototdată, martorul  cumplitului accident care i-a adus sfârșitul fostului creator de modă Răzvan Ciobanu a dezvăluit un detaliu care poate părea surprinzător. La locul tragediei a fost găsită și o carte de vizită, aparținându-i lui Iulică Cercel.

Pe la 4 jumate- 5 am intrat în casă. Când am văzut la televizor unde era accidentul m-am înspăimântat și am ieșit la gard să supraveghez cu atenție. Poliția, SMURDUL, toți erau aici. Era 8 dimineața, era acolo închis și învelit. Am stat cam o oră și după m-am dus pe izlaz să văd locul accidentului. Au venit multe mașini aici. Era o carte de vizită sub pământ, scria domnul Cercel” , susține bărbatul.

În altă ordine de idei, familia regretatului creator de modă a luat o decizie radicală. Porivit informațiilor furnizate de Cancan.ro, părinții lui Răzvan Ciobanu ar fi apelat la serviciile unei firme de detectivi particulari, pentru a elucida misterul ce planează încă asupra morții fiului lor. Pierzându-și, poate, încrederea în autorități, aceștia sunt dispuși să recurgă la orice pentru a  afla traseul exact al lui Răzvan Ciobanu în acea noapte și motivul pentru care automobilul său a ieșit de pe carosabil, izbindu-se de copacii din apropiere. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×